MONSTRUM NA KOKAINU! Procurio skandalozni snimak ubice iz Mladenovca

Dok bludniči s starletom Deniz Dejm, na stolu se vidi kesa s drogom, koju je, očigledno, često koristio

Monstrum iz Mladenovca Uroš Blažić (21) koristio je kokain, u čemu treba tražiti još jedan razlog zbog čega je u krvavom piru ubio osmoro, a teško ranio 14 mladih u selima Dubona i Malo Orašje.

Naime, na snimku do kog je došao Srpski telegraf i na kom ubica bludniči s starletom Deniz Dejm vidi se kesa s drogom. Očigledno je Blažić kokain često koristio i uvek ga imao nadohvat ruke. On je i pre zločina pokazivao silu i ložio se na kriminal, dok ga je društvo ismevalo.

POGLEDAJTE SNIMAK OVDE

SIMBOL MOĆI

– Snimak je nastao u jednom stanu u centru Beograda, gde se okupljalo sumnjivo društvo, koje mu je imponovalo. Na sve načine je pokušavao da bude deo tog miljea, što je pokušavao da kupi parama jer su njegovi dobrostojeći. Nije štedeo novac za kokain. To je za njega bio simbol moći i visokog društva. Naravno, mnogi su se grebali o njega, a iza leđa govorili da je samo mali seljak koji bi da postane faca –priča izvor Srpskog telegrafa.

Na snimku se vidi i porno-akcija sa Deniz. Vidi se kako joj uzima nogu i liže je, a zatim je mazi po grudima i telu. U jednom momentu starleta je ustala, a svirepi ubica joj je skinuo crne tange i poljubio.

Jedna od akterki skandaloznog snimka Deniz Dejm vadi se da nije znala o kome se radi.

– Iskreno, kada se desilo ovo orgijanje, bila sam u nekom bezvenom stanju. Niti znam ko je sve bio tada u stanu. Sad, kada razmislim i vidim snimke, to verovatno jeste bio on, imao je neki čudan pogled, ali mi tada, u to doba noći, nije bilo strašno. Dečko je sigurno popio, niko tad nije baš trezven, ako me razumete. Jedva sam ga isterala. Kajem se što sam bila u kontaktu s takvom osobom, osuđujem svaki vid zverskog ponašanja – rekla je starleta.

MRAČNI UZORI

Koliko je Blažić bio bahat, pokazuju i druge fotografije do kojih je došao naš list, a koje su nastale nedavno. Na njima se vidi kako je ubica u kuhinju u svojoj kući uvezao besne motore i pozirao pored njih s prijateljem bivšim učesnikom „Zadruge“ Nikolom Đorđevićem, što je ovaj pokušao da demantuje.

– Što se Uroša tiče, on je i ranije bio problematičan. Oduvek je hteo da postane kriminalac, a bio je smešan i sada je poubijao nedužni narod. Najstrože ga treba kazniti – kažu naši izvori iz Mladenovca koji dobro poznaju monstruma.

Blažić, inače, na Instragram profilu nije krio da obožava kriminalce, pogotovo Kristijana Golubovića, pa je sebe nazivao i malim Kristijanom.

– Kristijane, je l’ si ponosan na mene? Uzor si mi, tvoj sam naslednik – napisao je ubica na Instagramu i označio Golubovića.

Društvo ga ložilo da je mafijaš

Svirepi zločinac se i pre masakra ponašao bahato.

– Umišljao je da je Al Paćino, posebno mu se sviđala scena u filmu „Skarfejs“ gde sedi obeznanjen od droge, s belim na nosu. Društvo ga je dodatno ložilo da je pravi mafijaški bos, a on se na to primao. Pošto je u Beogradu bio niko i ništa, mafijao je po selu i zaradio podebeo dosije. Čak je i policajca udario motorom, ali ga je otac izvukao bez ikakve kazne –pričaju Blažićevi poznanici.

REAKCIJE

Marko Nicović, nekadašnji načelnik beogradske policije

– Kokain je stimulativna droga, koja uživaocima pojačava energiju. Onaj ko je koristi može danima da bude aktivan, čak i po sedam dana može da ne spava, luduje, provodi se. U ovom slučaju konkretno, vrlo verovatno može da postoji mogućnost da je mladić kokain kombinovao s nekom vrstom sintetičkih droga, koje, s druge strane, izazivaju to da se uživalac oseća moćnim, da pomisli da je u nekom filmu, seriji, da ima nadljudske moći i da se tako poredi s junacima superherojima, Supermenom, Spajdermenom i slično

Jasmina Andrić, urednik časopisa Odbrana i bezbednost

– Ukoliko je tačno da je ubica koristio kokain, on je svakako mogao da doprinese tome da se ubica oseća snažnije i sposobnije za izvršenje zločina. Efekat kokaina prolazi kroz tri faze, pri čemu je prva faza euforija, gde onaj ko uzima ovu psihoaktivnu supstancu oseća veliko samopouzdanje i preduzimljivost, ima potrebu za nekom vrste akcije. Međutim, konzumacija kokaina ne može biti uzrok ovog krvavog pira, ona može samo da olakša i okuraži izvršioca, a želja za tako nečim je sigurno u njemu postojala i pre toga. Kokain je mogao samo da mu olakša da izvrši šta je naumio

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare