KAKVA PORUKA LESORA: Možemo da pobedimo bilo koga, samo da igramo agresivno!

Košarkaš Partizana Matijas Lesor rekao je pred odlučujuću utakmicu protiv Real Madrida u četvrtfinalu Evrolige, da njegova ekipa može da pobedi bilo koga na bilo kom parketu ako „bude ono što jeste„.

„Neću sada da kažem da idemo tamo i dobijamo sigurno, ne smemo tako da razmišljamo. Idemo da budemo ono što jesmo. Da igramo odbranu, ako budemo agresivni. Kada smo takvi možemo da dobijemo svakoga na bilo kom parketu. Zavisiće od toga koliko agresivni budemo, koliko budemo imali želje i koliko budemo bili fokusirani“, rekao je Lesor novinarima, prenosi Mocart sport.

Košarkaši Partizana i Reala u sredu u Madridu igraju odlučujuću petu utakmicu četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige.

Posle dve pobede u Madridu, crno-beli su u Beogradu propustili dve meč lopte za plasman na fajnal-for i sada će pokušati da i treći put slave u Španiji.

Partizan će, za razliku od mečeva u Beogradu, u sredu biti jači za kapitena Kevina Pantira, ali ponovo neće biti kompletan pošto se u prvoj beogradskoj utakmici povredio Aleksa Avramović.

„Ne mogu da predvidim budućnost i kažem koliko će biti drugačije, ali Panter je odličan igrač, naš najbolji poenter. On je igrač kome ide poslednja lopta, igrač koji sam sebi stvori priliku za šut, ali koji kreira i za druge. Timovi koji ga brane moraju da obrate posebnu pažnju kada je on tu, ali moramo da se postaramo da i drugi igrači budu otvoreni, da imaju prostor“, rekao je Lesor.

Govoreći o centru Reala Valteru Tavaresu, Lesor je rekao da će crno-beli pokušati da ograniče njegov doprinos igri.

„Jasno, on je odličan igrač, atipičan, ne igraš svakog dana protiv takvog. Nije lako igrati protiv njega. Ali igrali smo već nekoliko puta i u nekim utakmicama smo uspevali da ga ograničimo, potrudićemo se da to učinimo i sada“, rekao je Lesor.

„Znamo šta nas čeka, ovo je utakmica za fajnal-for. Imali smo dve na domaćem terenu na kojima nismo uspeli da uradimo ono što smo želeli, ali imamo još jednu šansu“, zaključio je Lesor.

Utakmica Real Madrid – Partizan na programu je u sredu od 21.00.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare