UŽIVO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić o novoj pretnji ubistvom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se naciji.

Predsednik Vučić govori u emisiji „Ćirilica“ na TV Hepi.

On će se dotaći svih aktuelnih tema, a prvenstveno će pričati o tragedijama koje su zadesile Srbiju prošle nedelje i merama koje će država tim povodom preduzeti.

Voditelj Marić je pomenuo priče da je emisija snimljena jutros, a da je predsednik otišao iz zemlje.

Predsednik je o tom čoveku iz Švajcarske koji je plasirao laž rekao:

„To je jedan od najostrašćenijih botova“.

O pretnjama ubistvom Milovana Brkića, kao i psovanju predsednikove majke, Vučić kaže:

„Danas sam zamolio istinski iskreno kao predsednik Republike, ne kao predsednik SNS, ljude da ne organizuju ovako nešto, ne zato što sam bio uplašen i ugrožen, već zato što sam smatrao da je loše za zemlju. Uvedena je praksa da se na najbrutalniji način igraju osećanjima ljudi. Ja ću pokazati i dostojanstvo i pijetet prema porodicama žrtava brutalnih zločina“.

„Sve im se svelo na ukinite Hepi i Pink i svi podnesite ostavke“, rekao je Vučić o protestu.

„Očekivao sam nešto ozbiljnosti i odgovornosti. Negde sam znao da toga neće biti. Tragedije se dogode u sredu i četvrtak, a vi se već u petak dogovorite da pravite skup u nedelju, dok im neko ne kaže da je Dan žalosti. Kad nemate svoje planove i ideje, gledate da koristite spoljne događaje. Uprkos brojnim naporima, broj ljudi (na protestu) sve govori“.

„Reći će da Brkić nije lider. Nije, ali je ideolog. Od njega su prepisivali priče od Jovanjice do svega drugog. Svaku laž su smatrali za suštu istinu“.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare