Telefon Ane Volš otkrio još jedan bitan detalj iz njenog života: Imala je planove za 4. januar

Sudski dokumenti otkrivaju da je Ana Volš, Srpkinja iz Masačusetsa i majka troje dece, imala aferu sa muškarcem iz Vašingtona pre nego što je nestala, kao i da je provela Dan zahvalnosti sa njim u Irskoj.

Muškarac je rekao istražiteljima da se sa Anom zabavljao nekoliko meseci, a proveli su i Badnji dan zajedno, prema dokumentima. Oni su planirali i da proslave Novu godinu zajedno 4. januara nakon što se vrati iz Masačusetsa u Vašington, prenosi CNN.

Taj muškarac, čije ime nije poznato javnosti, spominje se kao osoba koju je Ana najčešće zvala telefonom, otkrivaju telefonski zapisi, prenosi Telegraf.

Dokumenti, niz naloga za pretres, izjave i druge stvari do kojih su došli istražitelji koji su ispitivali njen nestanak, objavljeni su prvi put manje od nedelju dana nakon što se njen suprug, Brajan Volš, izjasnio da nije kriv za njeno ubistvo.

Brajanu Volšu je krajem aprila odbijena kaucija i izjasnio se da nije kriv za optužbe za ubistvo, dovođenje policije u zabludu i nepropisno prenošenje ljudskog tela. Tužioci tvrde da je ubio svoju suprugu, raskomadao je i otarasio se delova tela.

I dalje ostaje misterija gde se nalazi njeno telo.

Novi dokumenti u slučaju otkrivaju da su nekoliko dana nakon što je Ana Volš poslednji put viđena živa, istražitelji dobili mejl u kojem je pisalo „da je imaju“ i da je neće pustiti dok ne plati 127.000 dolara.

„Ovde imamo takozvanu Anu Volš, imali smo posao vredan 127.000 dolara, zabrljala je“, stajalo je u mejlu, koji je poslat sa gmail naloga „richardvalker9984“.

„Imamo je ovde sa nama i ako ne plati novac.. onda se nikada neće vratiti, a znamo da su policija i FBI umešani.. srećno u našem pronalaženju“, pisalo je dalje u mejlu.

Istražitelji su rekli da je mejl, koji je poslat policiji Kohaseta 7. januara, sumnjiv jer nije imao rok za odgovor na zahtev i kontakt informacije.

Prijatelj: Planirala je da se preseli u Vašington sa decom

Objavljeni sudski dokumenti pokazuju da je Ani prijatelj rekao istražiteljima da je njen brak sa Brajanom bio „napet“ i planirala je da preseli svoju decu u Vašington.

Ana Volš je navodno vreme provodila u Masačusetsu, gde su živeli njen suprug i deca i Vašingtonu, gde je radila.

Ana je navodno dala svom mužu neku vrstu ultimatuma u ​​vezi sa rešavanjem federalnih optužbi za prevaru s kojima se suočio zbog prodaje lažnog dela Endija Vorhola na internetu, rekla je prijateljica istražiteljima, dodajući da je Ana Volš želela da deca budu sa njom.

Kada su istražitelji pretresli njen dom u Vašingtonu, primetili su da je bio spreman za preseljenje dece sa odećom i drugim stvarima„, dodaje se u dokumentima.

Tokom poslednjeg saslušanja Brajana Volša na sudu, pomoćnik tužioca okruga Norfolk Greg Konor rekao je da je u decembru 2022. godine „postalo očigledno da je Volš sumnjao da njegova supruga ima aferu„.

„Posećivao je Instagram stranicu jednog od njenih prijatelja. A 26. decembra, njegova majka je, uz njegov doprinos i uputstva, unajmila privatnog istražitelja da nadgleda Anu Volš u Vašingtonu, DC“, rekao je Konor.

Međutim, Brajanova advokatica je to negirala, rekavši da ne postoji dokaz da je sumnjao da njegova žena ima aferu.

„Brajan Volš nije imao pojma da njegova žena ima aferu dok to nije saznao tokom slučaja“, rekla je advokatica Trejsi Majner.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare