Đoković sjajno prošao na žrebu za Rim: Alkaraz, Medvedev, Cicipas i Rubljov tek mogu na njega u finalu!

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković saznao je svoj put na Masters turniru koji ove sedmice počinje u Rimu. Može se reći da je naš as sasvim solidno prošao na današnjem žrebanju.

U prvom kolu Novak će biti slobodan, dok ga u drugom čeka pobednik iz meča između Luke van Aša sa kojim je igrao u Banjaluci i Martina Ečeverija iz Argentine, piše Telegraf.

Treće kolo potencijalno donosi ili Grigora Dimitrova ili Stena Vavrinku pred našeg Novaka, dok se u četvrtoj rundi očekuje ili Aleks de Minor ili Kameron Nori.

Potencijalno četvrtfinale donelo bi i meč protiv Novakovog velikog prijatelja i tenisera u usponu, Holgera Runea, dok su na Novakovoj strani žreba još Janik Siner i Kasper Rud koji su potencijalni rivali u polufinalu.

Sa druge strane žreba, samim tim, ostali su i Karlitos Alkaraz i Danil Medvedev, i Stefanos Cicipas, i Andrej Rubljov, koji tek mogu da ga sačekaju u velikom finalu.

Turnir u Rimu počinje 10. maja i traje sve do 21. maja kada je na programu finale u muškoj konkurenciji. Igraće se za nagradni fond od 7.705.780 evra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare