UZNEMIRIO SE KAD JE ULAZIO U ŠKOLU, KOMEŠAO SE! Čuvar Dragan zaustavio dečaka da ga pita šta mu je, a on počeo da puca u njega!

Učenik Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubio je u sredu osmoro đaka te škole i čuvara, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

Kako smo već pisali, školski čuvar Dragan Vlahović prvi je ubijen na ulazu u školu. Njegovo ime nije bilo na dečakovom (13) spisku za odstrel, a veruje se da ga je ubio kako bi sprečio mogućnost da ga on osujeti u zloj nameri, piše Kurir.

Naime, izvor Kurira rekao je da je čika Dragan, kako su ga zvali učenici, primetio nešto čudno kod dečaka kobnog jutra kada je ušao u dvorište škole i da ga je zbog toga zaustavio čim je dečak ušao u školu.

Kako tvrdi izvor, dečak najverovatnije ne bi potegnuo pištolj na njega da mu čuvar nije prišao.

– On se navodno uznemirio kada je ulazio u školu i komešao se, a ranac je nosio napred, a ne na leđima. I onda ga je čuvar zaustavio kako bi ga pitao šta mu je, jer je on voleo sve učenike, da popriča sa njima i pita ih ako primeti da ih nešto tišti. Tako je bilo i ovog puta – rekao je izvor i dodao da je Dragan i osumnjičenog dečaka izuzetno voleo i da su bili u odličnim odnosima.

– I sam dečak je to potvrdio nakon zločina. Njih dvojica su i privatno razmenjivali poruke – podsetio je izvor.

Izvor dalje navodi, da je dečak, čim ga je Dragan zaustavio, izvadio pištolj i pucao u čuvara, najverovatnije jer mu je smetao na putu ka krvavom piru.

Imao spisak dece koju je planirao da likvidira

Načelnik PU za grad Beograd otkrio je da je dečak (13) imao spisak dece koju je planirao da likvidira. Veselin Milić je na konferenciji pokazao taj spisak. Na njemu se nalaze imena dece koju je sve planirao da ubije.

„Sam je radio plan ulaza u školu, izlaza iz škole, koje je nađeno na njegovom radnom stolu, kako je sam rekao ovde, odredio je prioritetne mete. Skica izgleda kao iz neke video igrice ili iz nekog horor filma, što ukazuje da je detaljno po razredima škole planirao kako da uđe u koju učionicu i kako da koje dete likvidira i po kom broju, označivši sve brojevima“, rekao je Milić.

Podsetimo, učenik osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubio je osmoro đaka te škole i čuvara, dok je ranio šest učenika i nastavnicu istorije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare