Tavares odgovorio na prozivku grobara: Navijač Partizana nije očekivao ovakvu reakciju /VIDEO/

Košarkaš Real Madrida Valter Tavares je MVP četvrtog kola plej-of serije Evrolige. On je priznanje zaslužio na utakmici u kojoj je njegov tim slavio protiv Partizana u Beogradu 85:77, čime su izjednačili rezultat u seriji 2-2, pa je jasno zašto nije miljenik navijača crno-belih.

Centar sa Zelenortskih Ostrva je završio susret sa 15 poena, sedam skokova i dve blokade i bio je ključni igrač za uspeh svog tima. Ovo je druga runda zaredom da njemu pripada laskavo priznanje. U trećem meču je osvojio sa 26 poena, uz šut 11/14 za dva, 11 skokova i po 3 blokade i asistencije, uz indeks korisnosti 41.

Prošle noći, jedan navijač Partizana mu je poslao snimak ispraćaja u tunel uz salve zvižduka. Na to je Tavares odgovorio da „ovde ima dece“, uz emotikone koji pokazuju da se podsmeva ovoj situaciji. 

Jedno je sigurno – Tavaresa nisu zastrašili navijači i uspelo mu je da preseli seriju opet u Madrid, pa sad likuje.

Majstorica se igra u Madridu 10. maja, a pobednik će se plasirati na završni turnir, gde ga čeka Barselona, koja je bila bolja od Žalgirisa sa 3:0.

– Ovo je bio naš cilj kada smo došli u Beograd, ali znali smo da će biti teško. Oni imaju daleko, daleko najbolje navijače u Evropi, pa smo znali smo da neće biti lako. Ali ostali smo koncentrisani, odigrali svaki sekund kao da je poslednji i to nam je pomoglo da pobedimo – rekao je Tavares posle meča.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare