REAL PUSTIO KARTE ZA MAJSTORICU! Navijači Partizana mogu da ih kupe SAMO OVAKO! 

Košarkaši Real Madrida i Partizana u sredu od 21.00 čas u „WiZink centru“ igraju odlučujuću utakmicu Top 8 faze, gde pobeda i jedne i druge vodi na Fajnal for u Kaunas.

Crno-beli su se iz Madrida vratili sa prednošću od 2:0, ali su je prokockali u Beogradu, tako da u prestonici Španije imaju poslednju meč loptu za plasman na završni turnir u Litvaniji.

Biće pojačani Kevinom Panterom, koji je odradio suspenziju od dva meča zbog tuče sa kraja druge utakmice iz Madrida, a Real će biti oslabljen neigranjem Gabrijela Deka koji se povredio na četvrtom susretu u Beogradu.

Naravno, ulaznica za peti meč je sada najvredniji papir za sve Grobare koji žele da se nađu u „WiZink centru“. Gostujući navijači su kako Telegraf saznaje ponovo dobili svega 120 ulaznica koje mogu da se kupe preko zvaničnog sajta Real Madrida za taj sektor.

Karte su za generalnu prodaju puštene večeras od 18.00 časova, a kako smo se i sami uverili, na sajt nećete moći da uđete ako mu pristupate iz Srbije, što je glavobolja koju su imali Grobari i za prva dva meča, a koji su pokušavali da se domognu ulaznica za neki od drugih sektora.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare