MARA I DALJE POSTOJI NA NAČIN KOJI JE NEPOJMLJIV LJUDSKOM RAZUMU! Potresan govor sveštenika na sahrani na Novom groblju!

Episkop Ilarion održao je potresan govor na sahrani Mare Anđelković, devojčice koju je u krvavom piru ubio Kosta Kecmanović.


– Ne mogu mnogo toga da vam kazem pritisnut ovom tugom, ali sam kao svestenik dužan da kažem ono najbitnije. Ljubav ne može da prestane. Tu gde je Mara, tu je vera… A kao što je bilo uvek da postradaju oni najbolji, onda je to spasenje mnogih – rekao je episkop.

– Čovek je stvoren da bude dete ljubav. Nemojte nikada da se pomirite sa tim da Mare nema, zato što naivan ljudski um to ne može da pojmi. Kad imamo ovako dobro dete, ne govorim da je bila, jer ona jeste dobro dete, onda je to pobeda nad dobrim nad zlim. Deco pomirite se sa tim da zla ima, ali je dobro jace od zla, ljubav je jača od smrti – naveo je sveštenik.

– Mi sada treba našom ljubavi da Maru kao našu sestru, drugaricu, ćerku podržimo dok ona putuje ka zagrljaju Hristovom – zaključio je sveštenik.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare