DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 6. MAJ! Bikovima administrativni problemi, Ovnovima prehlada, a ovaj znak će imati zanimljivo POZNANSTVO 

Mesec, planeta koja opisuje naša osećanja, nalazi se trenutno u Škorpiji, a najsnažnije deluje na Lavove, Vodolije, Bikove i Škorpije.

OVAN

LJUBAV: Neko će vam privući pažnju posle dužeg vremena. POSAO: Brine vas neodređeni status na poslu i zato nemate motivaciju ni želju da nešto preduzmete. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

BIK

LJUBAV: Pripazite na komunikaciju sa partnerom. Uzdržite se od rasprava. POSAO: Muče vas administrativni problemi, a posebno je loša situacija u ortačkim poslovima. ZDRAVLJE: Moguća je alergija.

BLIZANCI

LJUBAV: To što ste planirali da ispričate dragoj osobi ona može da shvati pogrešno. POSAO: Fokusirajte se na ono od čega živite i što će vam doneti novac. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na to šta jedete. Problemi s varenjem.

RAK

LJUBAV: Nervozni ste i napeti. Loši odnosi s nekim ukućanima remete vam odnose u ljubavi. POSAO: Budite pažljiviji dok radite jer će vas greške skupo koštati. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Razmišljate o osobi iz šireg kruga prijatelja, ali vas muči da li će ona biti zainteresovana za vas. POSAO: Šta god da radite, imate utisak da je uzalud i da vaš trud niko ne primećuje. ZDRAVLJE: Nervoza. 

DEVICA

LJUBAV: Ako ste u vezi, povedite računa da stvari ne krenu u suprotnom smeru. I jedna reč može da promeni sve. POSAO: Bićete prilično iznenađeni ponudom koja može da promeni tok vaše karijere. ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

VAGA

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da sretnete osobu koja vam se dopada. Budite strpljivi. POSAO: Čak i kada niste direktno uključeni u posao, drugi mnogo očekuju od vas. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Nestrpljivi ste da vaša veza uđe u ozbiljniju fazu. Blistate od sreće. POSAO: Zaposleni u sektoru finansija, posebno ako direktno rade s novcem, treba da budu na oprezu. ZDRAVLJE: Glavobolja.

STRELAC

LJUBAV: Upoznaćete zanimljivu osobu na nekom većem skupu. Ne odbijajte poziv za izlazak. POSAO: Nedostaje vam energije i entuzijazma i prilično ste sebe zatrpali obavezama. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko u profesiji nosi uniformu. Obratite pažnju na nove poznanike. POSAO: U ovom periodu vam je najvažnije da obezbedite materijalnu sigurnost. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete raspoloženi za druženje i uživanje. O novoj vezi i romantici ne razmišljate. POSAO: Impulsivno trošite novac. Ne zadužujte se! ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

RIBE

LJUBAV: Mali nesporazum uvući će vas u ozbiljnu raspravu sa partnerom, a to najmanje želite. POSAO: Nepovoljan dan za one koji se bave bilo kakvim transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare