DANAS JE IKONA STILA, A NJENI PRVI KORACI I DALJE RUŠE TRENDOVE! Ovako je izledala pre 28 godina, evo zašto je bila ŠOK POJAVA!  (FOTO)

Jelena Karleuša danas važi za ikonu stila, a većina mlaže generacije se ne seća kako je nekada izgledala.

Prvi javni nastup imala je sa samo 16 godina, a prvi hit koji je odjeknuo pod njenim imenom jeste „Ogledalce“.

Internetom kruži jedan od prvih njenih javnih nastupa, gde Jelena i tada pomera granice kada je moda devedesetih u pitanju.

Od kako se pojavila na javnoj sceni, važila je za atraktivnu devojku, za to vreme dosta smelu i hrabru. Naime, Jelena je kao i sada nosila plavu kosu, iscrtavala krupne usne i uvek na sebi imala jaku šminku. Vrlo samouverena i upečatljiva, isticala se iz mase onih koji su išli u korak sa vremenom.

Nekada je nosila šiške koje su u to vreme bile pravi hit, a kako bi pratila trendove, ošišala se na skroz kratko.


Oduvek je mnogo truda ulagala u svoj izgled i stajling, te je i tada važila za jednu od najbolje odevenih na estradnoj sceni.


Davne 1996. godine Karkeuša je u jednom od spotova ponela stajling kakav bi i danas mogla bez problema. U pitanju je crvena haljina uz telo koja je otkrila svaku njenu oblinu. Često su njeni fanovi kačili video klipove gde pevačicina odevna kombinacija „može da prođe“ i danas danas.

Od samog početka karijere plave kose, provokativnog izgleda, bujnih usana i dekoltea, gazila je krupnim koracima kako bi danas važila za ikonu stila o kojoj su čak brujali i svetski mediji.

Iako uživa u suvom luksuzu, više puta je govorila kako stil nije pitanje novca već mašte i umeća, što prve godine karijere to i dokazuju.

Pored muzike i stila, poznata je i po britkom jeziku i da uvek govori istinu ma kakva god bila, ne razmišljajući na koji će način odjeknuti u javnosti.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare