PARTIZAN PONOVO NE IGRA KLS!? Crno-beli napravili OGROMAN propust! 

Nije se Partizan prošle godine borio za šampionsku titulu u Košarkaškoj ligi Srbije budući da su istupili iz takmičenja pre početka plej-ofa. Kako prenosi „Sportski žurnal“, velikan iz Humske ni ove sezone neće se takmičiti u domaćem prvenstvu budući da je klupska administracija napravila ogroman propust. 

Naime, klub nije uspeo da registruje igrače na vreme zbog čega je Partizan ostao bez prava nastupa u Košarkaškoj ligi Srbije. Crno-beli se nalaze u paklenom ritmu budući da se bore za plasman na fajnal for Evrolige, ali to ne može biti opravdanje za veliki propust. 

„Rukovodstvo KLS poslalo je klubovima obaveštenje da je rok za licenciranje igrača za Superligu 24. april. Crno-beli su to učinili u subotu, 29. aprila. Takmičarski organi KSS su prvog radniog dana posle prvomajskih praznika konstatovali da je dokumentacija validna i kako je procedurama predviđeno prosledili je Košarkaškoj ligi Srbije, kao i sve sve prethodne koje su klubovi dostavili pre roka“, navedeno je u tekstu.

Dakle, crno-beli do kraja sezone imaju majstoricu protiv Real Madrida u okviru Evrolige, pobeda ih vodi na fajnal for, a nakon toga i plej-of ABA lige koji kasni zbog obaveza Partizana u elitnom takmičenju. Iako zvaničnih informacija još uvek nema, čini se da će se sezona za četu Željka Obradovića završiti odmah na kraju takmičenja u regionalnoj ligi…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare