OVO SU MLADIĆI KOJI SU UBIJENI U MASAKRU U MALOM ORAŠJU Pomahnitali ubica petoricu drugova ubio tokom slavlja, sutra ih ZAJEDNO sahranjuju

Pomahnitali ubica, Uroš Blažić uhapšen je nakon što je u selima Malom Orašje i Dubona kod Mladenovca ubio osam i ranio 14 osoba.

Blažić je, kako se sumnja, iz automatske puške i pištolja, ubio u Malom Orašju Marka M. (18), Aleksandara M. (18), N. M. (15), Lazara M. (20) i Nemanju S. (21) koji su se okupili kao bi proslavili to što je Marko posao ujak.

POGLEDAJTE SLIKE OVDE

Kako navode meštani Malog Orašja, sahrana petorice drugova biće održana sutra u 14 časova.

– Svi ubijeni mladici su se družili ceo život, isli su svuda zajedno, pravila slavlja zajedno i eto sad i u smrt otisli zajedno – meštani sela.

Podsetimo, Uroš je svojoj krvavi pohod počeo u Malom Orašju kada je izašao iz kola i ispalio rafal oko grupe ljudi koja je sedela oko logorske vatre na pikniku.

Zatim je nastavio krvavi pir i došao do pozicije koja je udaljena nekoliko kilometara dalje i izašao iz kola i pucao u četiri osobe koje su nameštale kapiju na dvorištu.

Potom je opet seo u kola i odvezao se ka centru sela Dubona i opet pucao, gde je ubio dve osobe, policajca koji nije bio na dužnosti i njegovu sestru.

Ubica je zatim pobegao i za njim je tragalo više od 600 pripadnika MUP-a. Uhapšen je u blizini Kragujevca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare