LUKA NEĆE PLATITI SAHRANE STRADALIH ANĐELA! Grad Beograd je to već uradio 

Košarkaš Dalasa Luka Dončić imao je želju da njegova fodnacija pokrije troškove sahrana poginulih u masakru u školi Vladislav Ribnikar, ali je pre njega to učinio Grad Beograd.

Slovenac je najavio da će na svaki mogući način pomoći žrtvama pucnjave u kojoj je stradalo osmoro dece i portir.

– Moje misli su sa porodicama i čitavom zajednicom pogođenom ovom tragedijom. Kroz svoju fondaciju istražujem kako trenutne tako i dugoročne načine da pružim podršku učenicima i porodicama pogođenim pucnjavom. Posvećen sam i nastaviću da delim novosti i načine podrške kako detalji budu postajali dostupni – poručio je Dončić na Tviteru.

Grad Beograd reagovao je pre Slovenca i snosiće troškove sahrana, ali će NBA as preko svoje fondacije i na druge načine moći da pomogne porodicama nastrdalih.

Dončić je najavio da njegova fondacija želi da finansira i sve što je potrebno za savetovanje i pomoć svima koji su prošli kroz traumu tokom i posle masakra u Beogradu.

Slovenački košarkaš veliki je navijač Crvene zvezde, a klub sa „Malog Kalemegdana“ pozdravio je njegov gest vredan divljenja.

– Naravno da iskreno pozdravljamo kao klub gest Luke Dončića koji je pokazao da saoseća sa celim srpskim narodom u ovoj tragediji. Još jednom je pokazao ono što znamo da je čovek velikog srca! – poručili su za Informer iz Crvene zvezde.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare