KRENUO U KRVAVI PIR DOK SU NJEGOVI SPREMALI KRSNU SLAVU! Otac uhapšenog mladića pao nasred kuće kad je čuo da mu sin puca u selu


U. B. (21) 
osumnjičen je da je sinoć u svom krvavom piru ubio osmoro i ranio 14 ljudi. Masakr je započeo noćas oko 21. 40, dok je njegova porodica pripremala krsnu slavu!

Kako Kurir saznaje, porodica uhapšenog. spremala je slavu Đurđevdan i nije imala pojma da im dete ide i redom ubija po selu.

– Ljudi su spremali slavu, a kad su čuli šta im Uroš radi zanemeli su, a otac je pao nasred kuće – kažu komšije i dodaju :

– Oni su jedna normalna porodica, a mali je bio malo problematičan. Imao je sve, a vidite šta je uradio zavio sve u crno i svoje, i te nesrećne ljude.

On se, inače, na društvenim mrežama hvalio imidžom „žestokog momka“, idol mu je bio osvedočeni kriminalac Kristijan Golubović, a najbolji drug učesnik rijaliti programa, Nikole Đorđevića.

Nikola Đorđević je na Instagramu pre izvesnog vremena objavio snimak na kojem se vidi kako se U. B. kupa u ledenom jezeru i govori da je on „mali Kristijan Golubović“, bivši robijaš koji mu je očigledno i bio uzor.

Podsetimo, on je pucao iz automatske puške po ljudima u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare