JUTRO POSLE STRAVIČNOG MASAKRA U MLADENOVCU: Potera za ubicom još traje, obruč se steže! Obraćanje ministarke zdravlja u 7.30

Policijska potera za Urošem B, koji se sumnjiči za sinoćnje masovno ubistvo u Mladenovcu i okolnim selima još traje, a obruč se steže.

Jutro posle nezapamćenog masakra koji je usledio dva dana posle tragedije u beogradskoj osnovnoj školi, potera još traje, a na terenu su masivne policijske snage – više od 600 pripadnika MUP-a učestvuje u potrazi za teroristom, a akcija Vihor još je na snazi.

06.30 – Ministarka zdravlja Danica Grujičić zakazala je za 7 i 30 časova vanrednu konferenciju za medije.

Svaki milimetar sela specijalci MUP češljaju a u potrazi učestvuju: SAJ brigada, Žandarmerija, Helikopterska jedinica, PU BGD, PU SD. Takođe, na lice mesta izašle su interventna, JZO, kao i termovizijski dronovi, odnosno oprema za noćnu pretragu. Tu su i policijski psi tragači, piše Kurir.

Podsetimo, on se sumnjiči za najmanje 8 ubistava i 13 ranjavanja, a u njegovom krvavom piru ubijenu su mladi policajac (20) i njegova sestra.

Kako saznaje Republika, brata i sestru M.P. i K.P Uroš Blažić je ubio na kućnom pragu, pucao je na njih dok su sedeli na klupi.

Takođe, on je u svom krvavom pohodu upucao i usmrtio četiri osobe koje su u tom trenutku roštiljali, kao i dve osobe na svom putu.

Kako se nezvanično saznaje na licu mesta, navodno je Uroš B. (21) nakon svađe u školskom dvorištu u Mladenovcu otišao do kuće gde je uzeo automatsku pušku i krenuo u užasan pir. On je oko 23 sata ubio nekoliko osoba u Mladenovcu, Duboni i Malom Orašju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare