EVO DOKAZA! OTAC UČIO MALOLETNOG UBICU DA PUCA! Isplivala fotografija Koste K. i doktora Vladimira K. u maskirnoj uniformi 

Ugledni doktor Vladimir K. učio je svog maloletnog sina Kostu K. da puca! On ga je vodio u streljanu, ali i na poligone na kojima je vežbao gađanje.

Informer je došao u posed fotografije na kojoj se vidi nasmejani Vladimir sa puškom u ruci, dok pored njega sa maskom na licu pozira njegov maloletni sin Kosta.

Kosta je bio toliko dobro obučen, da je upao u Osnovnu školu „Vladislav Ribnikar“ i prvo ubio čuvara škole, a zatim i osam školskih drugova.

– Kostin otac je imao veliku količinu oružja u kući. Kosta je očigledno iz njegovog sefa uzeo oružje pre zločina. Sam je napravio molotovljeve koktele. Imao je ogromno znanje o oružju. Svemu ga je učio otac koji ga je redovno vodio i u streljanu – kaže izvor Informera.

Doktor Vladimir K. je uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru, dok je Kosta K. smešten na Kliniku za psihijatriju i neurologiju. 

POGLEDAJTE SLIKE OVDE


Podsećamo, u nezapamćenoj tragediji u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ ubijeno je osmoro dece i nastavnik, a ranjeno je šest učenika i nastavnica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare