UDARNA VEST! Doktor NIJE PREPOZNAO SVOJE DETE koje je TEŠKO RANJENO NA VRAČARU! Jezive scene u KCS, lekar vrištao od bola, cepao mantil…

Zbog stanja u kome se nalazio ranjeni V.P. u kog je juče upucao Kosta Kecmanović njegov otac, zamenik načelnika pulmologije, nije uspeo da ga prepozna na prijemu u bolnicu, kad je shvatio nastao je užas.

Dečak V.P. koji je juče ranjen kada je na njega pucao Kosta Kecmanović u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i koji je tom prilikom zadobio teške povrede kičme i glave, bio je u toliko neprepoznatljivom stanju da ni njegov otac nije shvatio o kome se radi kad je stigao u bolnicu, saznaje Republika.

Tragične okolnosti postale su još tragičnije, budući da je S.P. načelnik pulmologije KCS radio tokom jučerašnjeg dana i na njegovo odeljenje stigao je upravo njegov ranjeni sin, kog u prvom momentu nije prepoznao od silnih povreda i rana koje mu je vatrenim oružjem naneo Kecmanović, saznaje Republika.

V.P. je i dalje u teškom stanju, budući da mu je metak prošaop kroz kičmu, a zadobio je i povrede glave.

Kada je otac shvatio da je ispred njega na stolu njegov sin potpuno se izbezumio, vrištao je i cepao mantil u etanju ekstremnog šoka koji je doživeo, saznaje Republika.

Podsetimo, dečak Kosta Kecmanović (13) juče je izvršio težak zločin u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja u vaspitno-obrazovnoj ustanovi

Kosta Kecmanović doneo je u školu očevo oružje.

Po dolasku u školu, nešto pre 8.40 sati, ubio je čuvara, ranio dve dežurne učenice, a jednu ubio. Zatim se uputio ka učionici u kojoj je njegovo odeljenje VII-2 imalo čas istorije. Tamo je upucao nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, pa zapucao na učenike. Ubijeno je osmoro đaka i čuvar škole, dok je teško ranjena nastavnica i nekoliko učenika.

O tome da je učenik imao unapred pripremljen plan na konferenciji za medije pričao je i Veselin Milić, načelnik Policijske uprave za grad Beograd, kao i predsednik države Aleksandar Vučić u vanrednom obraćanju građanima.

Unapred pripremljen plan, lista „prioritetnih meta“, molotovljevi kokteli i dva očeva pištolja – tako je Kosta Kecmanović do detalja osmislio krvavi pir koji Srbija ne pamti. Posle zločina je sam pozvao policiju i rekao im kako je „psihopata“. Nije pokazao ni trunku kajanja.

Prema srpskom zakonu, dete koji nema punih 14 godina starosti nije krivično odgovorno bez obzira na težinu zločina i broj žrtava, što je upravo slučaj i u ovom masakru. Da ima 14 godina, Kecmanović bi u najgorem slučaju po njega mogao da bude poslat u vaspitno-popravni dom. Ali pošto ima samo 13, sinoć je predat radnicima Centra za socijalni rad.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare