U KOSTINOM TELEFONU VIŠE OD 2.000 PORUKA: Kome je pisao masovni ubica sa Vračara, a za čim je tragao na Internetu?

Kosta je pre krvavog pira poslao više od 2.000 poruka, a u toku je veštačenje njegovog telefona.

Dečak Kosta Kecmanović (14) izvršio je krvavi zločin u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja.

Kosta je mesec dana planirao zločin koji je namerio da izvrši u svojoj osnovnoj školi, a imao je i spisak dece koju je želeo da likvidira.

Kosta je pre krvavog pira poslao više od 2.000 poruka, a u nekima od njih se pominje nasilje na indirektan način.

Telefon masovnog ubice je trenutno  na veštačenju, ainspektori policije istražuju koga  je sve kontaktirao i kome je pisao pre jezivog zločina.

Kako smo ranije pisali, u dopisivanju sa drugom pominje se osveta.

Na društvenim mrežama su procurile njegove poruke kojima je najavio masakr

POGLEDAJTE OVDE

„Zašto šta je bilo? Da nije zbog Igora, a nije znao da ćeš se onako iznervirati“, napisao mu je neko.

„Imam ja jedan poklon za njega, donosim mu sutra u školu, mislim da će se obradovati kad ga vidi“, napisao je on na šta ga drug/drugarica pita a šta je to, a on je poslao fotografiju pištolja.

Pored analize poruka i poziva, kao i kontakata, zahvaljujući Kostinom telefonu, može se doći i do podataka za kojim je informacijama pre zločina tragao putem Interneta.

– Nakon obavljenog veštačenja biće poznato kome je on sve pisao tog jutra, i šta je pretraživao na internetu – kaže izvor.

Da podsetimo, u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na beogradskoj opštini Vračar, juče u 8.42 sati došlo je do pucnjave u kojoj je učenik te škole, koga je policija identifikovala kao Kostu Kecmanovića, ubio osmoro đaka, 7 devojčica i jednog dečaka, i radnika obezbeđenja, a ranio šestoro dece i jednu nastavnicu.

Kod Kecmanovića su nađena dva dokumenta pisana rukom na kojima je zabeležio koga i na koji način planira da ubije u školi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare