ŠKOLA U KALUĐERICI ZVALA POLICIJU ZBOG NEPRIMERENOG PONAŠANJA UČENIKA: Imitirao scene masakra na Vračaru, nadležni odmah REAGOVALI

Osnovna škola „Miloje Vasić“ u Kaluđerici zvala je policiju zbog incidenta koji se dogodio u toj školi, te su doneli odluku da sutra obustave nastavu na jedan dan.

Naime, oni su zvali policiju zato što je jedan od učenika neozbiljno shvatio tragediju imitirao neke od postupaka jučerasnjeg masakra u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru.

Kako saznajemo iz istrage, nastavničko veće je, na današnjoj vanrednoj sednici, jednoglasno odlučilo da se sutra, 5. maja obustavi nastava na jedan dan, te da učenici ne dolaze u školu.

Odluku su, kako saznajemo, doneli zbog događaja koji se danas odigrao u toj školi. Naime, jedan učenik je, shvatajući neozbiljno tragediju koja se dogodila, putem društvenih mreža pokušavao da imitira neke od postupaka u pripremi jučerašnjeg masakra.

Kako saznaje Kurir, škola je odmah obavestila policiju i ostale nadležne, a učenika i negove roditelje je policija privela i do daljeg će biti udaljen sa nastave.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare