DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 4. MAJ! Strelčevi menjaju RADNO MESTO, Ribe izlaze iz turbulentnog perioda, a evo koji znak će se zaljubiti u PRIJATELJA 

Kako se bliži pomračenje Meseca u Škorpiji mnogi ljudi osećaju sve veću tenziju, pa je najbolje da ne donosimo bitne odluke u afektu u narednom periodu.

OVAN

LJUBAV: U ovom periodu imate puno prilika za ljubav, pa ipak će se uspostavljanje srećnog ljubavnog života pokazati kao izazov. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa javnim nastupom i marketingom. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 

LJUBAV: Izabrana osoba bi mogla da ispolji neko nezrelo ili previše navalentno ponašanje. POSAO: Imaćete priliku da uđete u partnerski posao, ali trebalo bi da vodite računa s kim. ZDRAVLJE: Povrede.

BLIZANCI  

LJUBAV: Druga polovina dana će biti naročito srećna kada je vaš ljubavni život u pitanju. Sigurno ćete imati sjajne prilike za ljubav i uživanje. POSAO: Vaš entuzijazam će biti na izrazito visokom nivou. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK 

LJUBAV: Ako ste već u vezi, možete očekivati disharmoniju u odnosu, a ako ste sami, ne očekujte da danas nađete ljubav. POSAO: Uspećete da ostvarite neke ciljeve koje ste odavno zacrtali. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV 

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u prijatelja ili nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete problema da uspostavite stabilnost u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA  

LJUBAV: Trenutno je možda najveći problem to što vi sami niste zainteresovani da budete u zajednici. POSAO: Izvestan napredak je moguć ako se bavite kreativnim zanimanjem i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Bićete umereno zadovoljni situacijom, jer će se okolnosti u vaše ljubavnom životu ipak donekle popraviti.  POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Urogenitalne tegobe. 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete biti nesrećni, jer ćete kod osobe koja vam se dopada proizvesti suprotnu reakciju od one koju želite. POSAO: Pribavićete neki dodatni izvor prihoda. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC  

LJUBAV: Iako ćete imati prilike za zabavu i izlazak, nećete uspeti da ostvarite harmoniju u ljubavnom odnosu. POSAO: Moguća je promena karijere ili barem promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC  

LJUBAV: Vaša trenutno naglašena duhovitost i komunikatinost će vam omogućiti da nađete prilike za ljubav. POSAO: Bićete vrlo entuzijastični u vezi s nekom idejom za privatan biznis. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

VODOLIJA  

LJUBAV: Bez posebnog truda vam se može desiti da osvojite nekoga ko je vrlo privlačan. POSAO: Situacija na planu karijere će se popraviti. Imaćete uspeha u kreativnom i umetničkom radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE  

LJUBAV: Nećete verovati da možete osvojiti osobu koju želite, jer trenutno nije povoljan period za ljubav. POSAO: Izaći ćete iz turbulentnog perioda i poslovni život će vam biti nešto stabilniji. ZDRAVLJE: Solidno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare