ŠAVIJA ZVERSKI PREBIJENA ZBOG DOPISIVANJA SA DRUGIM MUŠKARCEM?! Osumnjičeni Karić podivljao zbog LJUBOMORE: Novi ŠOK DETALJI

Do zverskog prebijanja Nataše Šavije, za šta je osumnjičen Stefan Karić, navodno je došlo zbog njegove ljubomore!

Kako Kurir saznaje od jednog Šavijinog prijatelja, ona i Stefan su već neko vreme bili u neobaveznoj vezi, ali o tome nisu hteli da se sazna u javnosti, pa su iz tog razloga izbegavali mesta na kojima bi mogli da budu viđeni zajedno. Ipak, Nataša je odlučila da na svadbu, na koju je bila pozvana, ode s Karićem kao svojim pratiocem, i to zato što je to bilo veselje koje su pravili javnosti nepoznati ljudi.

Da su njih dvoje bili zajedno na veselju, verovatno se i ne bi saznalo da nije došlo do ovog užasnog prebijanja. Naime, starleta je brutalno pretučena, a za to zversko delo osumnjičen je bivši zadrugar, koji je pobegao s mesta incidenta i policija nije mogla da mu uđe u trag, niti se on njima javio, već je preko advokata najavljeno da će danas doći u policiju.

Kako je Šavija jutro nakon prebijanja ispričala za Kurir, incident se dogodio ispred toaleta. Karić ju je, navodno, dva puta jako počupao za kosu, nakon čega su joj otpali pramenovi, a onda ju je i pesnicom udario posred lica. Ona je završila u bolnici sa zatvorenim okom, podlivima i polomljenom jagodičnom kosti.

Prema rečima našeg izvora, glavni okidač za sukob bila je navodna Stefanova ljubomora. Naime, on je sve vreme slavlja bio pod dejstvom alkohola, a napao ju je kada je u jednom trenutku primetio da se ona za stolom dopisuje s nekim dok je on igrao u sali oko pevača koji je tada uveseljavao goste. Čim se vratio za sto, on ju je verbalno napao i pitao s kim se dopisuje i šta krije od njega. Kada je odbila da mu kaže, na opšte zaprepašćenje svih, oteo joj je telefon iz ruke i bacio ga na pod, pritom je nazivajući pogrdnim imenima.

Iako se slavlje nije prekidalo zbog ove situacije, starleta je besno otrčala u deo sale gde se nalaze toaleti, gde je došlo i do fizičkog napada, koje je rezultiralo povredama, koje je i sama Nataša javno pokazala na Instagramu.

Podsetimo, Šavija je trenutno u bolnici pod konstantnim nadzorom lekara, gde je primljena s teškim povredama – prelomom kostiju lica, zbog čega joj predstoji nekoliko operacija.

Kuriru je u izjavi otkrila kako se oseća, ali je iskoristila priliku i iz bolnice poslala jaku poruku svim ženama.

– Nova operacija zakazana je za sredu. Primam lekove za bolove, infuziju, antibiotike, tako da mogu da kažem da sada nemam bolova. U pitanju je operacija jagodične kosti, koja je polomljena – rekla je Šavija i dodala:

– Ono što mogu da garantujem jeste da ću se baviti time sve dok se pravda ne istera i nasilnik ne završi kako zakon nalaže, a znamo svi da to nije nanogica, makar imala 10 advokata!Javnost će biti obaveštena kad za to dođe vreme. Za nauk ženama da se ne plaše, ne ćute, ne povlače tužbe i ne opraštaju nasilnicama. Nisam jedna od tih, a neka ne budu ni one. Naišao je na pogrešnu kojoj će ovo da uradi – istakla je ona.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560noću 19-10 časova

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare