MILOJEVIĆ POSLE KRUŠEVCA: Fudbal u drugom planu, saučešće porodicama preminulih

Fudbaleri Crvene zvezde su se plasirali u polufinale Kupa Srbije nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a Miloš Milojević je istakao da je fudbal, usled velike tragedije koja se jutros dogodila u Beogradu, bio u drugom planu.

 Tragedija koja se dogodila je, bez nekog opravdanja, uticala na našu motivisanost, na energiju… Međutim, i pored toga smo stvorili mnogo prilika. Ipak, to je kup, i te odluke u kaznenom prostoru rivala su morale da budu bolje, da budemo kolektivniji, da se proigravamo i imamo mirniju utakmicu, ovako smo se uveli u dramu, ali na našu sreću i zahvaljujući dobrim intervencijama Borjana smo prošli dalje. To je tim, kada ne ide napadačima, odbrana odradi posao, drago mi je što smo u polufinalu – rekao je Milojević.

Navijači nisu bili na utakmici, ali je bila prisutna parola: „Neka je večna slava stradalima u školi Ribnikar“.

– Teško nam je bez navijača, ali razumem ih. Fudbal je bio u drugom planu. Bilo je veoma teško. Saučešće porodicama poginulih i podrška za one koji se bore, definitivno tužan dan za Srbiju i nadam se da se to nikada više neće ponoviti. Fudbal je danas bio sporedna stvar, lično sam i ja imao slab fokus i energiju, što ne liči na mene – rekao je Milojević.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare