GODINAMA SU BILI U BRAKU, PA SAZNALA DA JE ON GEJ: Nisu pričali, a danas su NAJBOLJI PRIJATELJI, veže ih velika TRAGEDIJA

Fren Drešer je za vreme snimanja serije „Dadilja“ bila u braku s Piterom Markom Džejkobsonom, jednim od autora popularne serije, koji je nakon razvoda objavio da je homoseksualac. I to je najmanje tragično dešavanje iz njenog života… Slatka crnka poznata po zaraznom osmehu ove godine puni 65, a na izgledu bi joj pozavidele i mnogo mlađe dame.

Međutim, iza njenog osmeha kriju se brojni uspesi, neočekivani životni obrti i veoma teški momenti kada se borila za svoj život. Pamtimo je po vrsnim transformacijama i brojim ulogama, ali i ljubavi sa Piterom Markom Džejkobsonom.

Nesvakidašnja ljubavna priča

Glumica poznaje Pitera od svoje 15. godine, rođeni su i odrasli su u Kvinsu u Njujorku. Postali su najbolji prijatelji a onda su počeli i da se zabavljaju. Venčali su se 1978. godine kada su oboje bili jako mladi. Upisali su Univerzitet Kvins, ali su odustali od studija.

Preselili su se zatim u Kaliforniji, pa zajedno osmislili čuveni sitkom „Dadilja“ koji se kroz šest sezona emitovao od 1993. do 1999. godine. Džejkobson je napisao scenario, režirao i producirao sitkom, a Fren je glumila glavnu ulogu koja joj je donela ogromnu popularnost.

– Živeli smo heteroseksualnim životom. Nisam imao afere sa strane ili nešto slično. Mislio sam da sam heteroseksualac – rekao je on 2011. u emisiji Opre Vinfri.

A onda se desila tragedija

Naime, 1985. godine u dom u kojem je Fren živela sa Piterom Markom Džejkobsonom, upala su dvojica naoružana muškarca. Glumica je u vreme provale bila u kući. Jedan provalnik je silovao nju, a drugi njenu prijateljicu koja je tada bila sa njom. Njen bivši suprug je takođe, doživeo veliku traumu tog dana jer su ga napadači vezali i primorali da gleda užasne scene.

Muškarac koji je silovao Fren je uhapšen ubrzo nakon zločina, a budući da je u to vreme bio na uslovnoj slobodi, osuđen je na dve doživotne kazne zatvora.

Fren veruje da je ova nesreća bila razlog što je 2000. godine obolela od raka grlića materice.

– Godinama sam izbegavala da se suočim sa bolom i silovanjem. I zbog toga sam dobila kancer. Telo se slomilo i desila se bolest – rekla je glumica koja je 2007. osnovala organizaciju koja se bori protiv raka, prenosi Kurir.

Piter je nakon napada krenuo na psihoterapiju – otkrio je da se suočio sa mnogim potisnutim osećanjima i skrivenim stranama svoje ličnosti. I dalje je potiskivao svoju seksualnost.

– Počeo je da ima problema sa kontrolom koji su me pomalo gušili. I tek kad pogledamo unazad, shvatimo da je on zapravo toliko želeo da kontroliše svoje autentično ja, svoju pravu orijentaciju – ispričala je glumica kojoj je bivši glumac rekao da je biseksualac.

– Iskreno, nije želio da se brak završi – rekla je ona za Foks njuz 2021. godine.

Piter se ljutio zbog njene odluke o razvodu. Godinu dana nisu razgovarali nakon što su se razveli 1999. piše mamamia.com.au.

View this post on Instagram

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher)

Pomirli su se posle njene borbe sa rakom. Najbolji su prijatelji i srodne duše. „To je duboka, duboka ljubav“, poručio je.

Fren je jednom prilikom ispričala da nije ni slutila da je njen bivši suprug gej kao i da su stalno bili intimni dok su bili u braku.

Srećan kraj

Glumica se 2014. udala za Šivu Ajuadura koji je poznati kompjuterski stručnjak u Americi. I ona i njen bivši suprug su sada singl, zajedno odlaze na odmore, rade na novim serijama…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare