AKO SE BUDE IGRALO, MORAMO DA POBEDIMO ZBOG DECE! Smailagić ZAGMREO pred REAL!

Košarkaš Partizana Alen Smailagić pojavio se pred novinarima uoči četvrtog meča crno-belih sa Real Madridom.

Real Madrid je pobedom u utorak produžio seriju protiv Partizana, a crno-beli će već sutra pred svojim navijačima imati priliku da izbore plasman na fajnal for Evrolige. Zadatak – nimalo lak, posebno nakon vesti koje su danas potresle čitavu zemlju nakon masakra koji se desio u OŠ Vladislav Ribnik u Beogradu. 

– Pre svega da izjavim saučešće svima koji su izgubili svoje najbliže, a ranjenima da poželim što brži oporavak. Teško je spremati utakmicu kada znate šta se desilo, ovaj dan nikada više neće biti isti. Trudićemo se da izvučemo pobedu, ako se utakmica bude igrala, ne zbog nas, nego zbog te dece –rekao je Alen Smailagić. 

U roster Partizana vraća se Matijas Lesor koji je odradio svoj meč suspenzije, dok u timu ponovo neće biti Kevina Pantera koji će sutra odraditi svoju kaznu koju je zaradio na meču u Madridu. 

– Malo vremena za pripremu, ali nam se vraća jedan od najboljih igrača. Znači će nam mnogo, za sigurnost, podelićemo motivaciju i bićemo odmorniji. Svi smo uspeli da se odmorimo ili su svi umorni podjednako, to neće praviti razliku. Ko bude više želeo pobedu, on će i pobediti – dodao je centar Partizana. 

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare