VAŽIO JE ZA NAJKULTURNIJEG MOMKA SA ZVEZDARE, A DANAS JE OSUMNJIČEN ZA ZVERSKE BATINE! Evo šta je Kariću promenilo život iz korena

Stefan Karić postao je poznat javnosti pre nekoliko godina kada je bio u vezi sa pokojom misicom Dijanom Milojković.

Kada se Dijana razbolela od raka, Stefan je tokom hemioterapije obrijao i svoju glavu kako bi pružio podršku devojci koju najviše voli, te je domaća javnost upoznala detalje njene borbe sa opaskom bolješću ali i njihovog odnosa. 

Karić je sve vreme bio uz nju, dok u jednom momentu kao bomba nije odjeknula vest da su se ipak razišli, navodno zbog njegove prevare, iako je on to demantovao nešto kasnije, piše Kurir.

Dijana je nakon teške borbe podlegla bolesti iako je sve izgledalo kao da će uspeti da pobedi, a nakon njene smrti Karić je nestao iz medija sve dok nije kročio u rijaliti Zadruga.

U to vreme je važio za jednog od najvaspitanijih i najkulturnijih momaka koga su Šimanovci videli, a i za miljenika žena. Nikada nije krio koliko je voleo Dijanu a to su znale i devojke koje su sa njim uplovaljavale u ljubavne odnose.

Prilikom boravka u Zadruzi, Stefan je bio u vezi sa Ivom Grugurić sa kojom ljubav nije potrajala.

Nakon toga sa Ivanom Šopić ali ju je odmah nakon finala ostavio, zbog kako je rekao, ružne prošlosti.

Sledeće sezone, uplovio je u odnos sa Jovanom Ljubisavljević sa kojom je sve ukazivalo na to da će stati na ludi kamen ali se to ipak nije desilo. U međuvremenu je povezivan sa raznim devojkama sa kojima je bio samo na jedno veče.

Tokom učešća u rijalitiju, jedan od zadrugara je napisao pesmu posvećenu vezi Stefana i Dijane, a Karić je tom prilikom plakao kao malo dete. Mnogi njegovi prijatelji, ali i zadrugari, komentarisali su da je Karić bio jedan čovek pre smrti Dijane a sasvim drugi posle posle. Ponašanje, društvo, odnosi sa ljudima ali i životni ciljeni znatno su postali drugačiji iako je on to nekoliko puta i sam priznao, ali je uvek nerado pričao o temi koja mu je promenila život iz korena.

U ovom trenutku, policija intenzivno traga za njim kao osumnjičenim za brutalno zlostavljanje Nataše Šavije koja je završila u bolnici. Od Stefana nema ni traga ni glasa već 24 sata, a nikome nije jasno zašto se nije oglasio ukoliko sa pričom nema dodirnih tačaka.

Natašu trenutno čeka nekoliko operacija, a nekoliko jezivih slika zgranulo je domaću javnost.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare