ŠAVIJA U BOLNICI PALA U DEPRESIJU, ODBIJA DA JEDE! Informer u poseti pretučenoj starleti, roditelji joj nisu došli i niko joj nije doneo stvari! (FOTO) 

Nataša Šavija, koja je preksinoć pretučena u etno selu Vrdnička kula, na lečenju je u KC Vojvodina gde ju je ekipa Informera posetila i kako smo saznali od izvora iz bolnice, starleta je u lošem psihičkom stanju.

Šavija je pala u depresiju što zbog svog lošeg izgleda, a što zbog činjenice da je niko od članova porodice nije posetio niti joj doneo garderobu:

– Natašu bi sutra trebalo da operiše Dr Bojan Pejaković. Trenutno je smeštena na odeljenju za maksiofacijalnu hirurgiju KC Vojvodina. Međutim, u depresiji je jer su joj sada još veći podlivi i sve joj je crno. Prekriva se peškirom preko glave, prima terapiju ali hranu odbija. Plače stalno i govori da je sama sebi odvratna. U sobi je sama, nema poseta niko ne sme da uđe u bolnicu zbog pandemije- otkrio je za Informer izvor iz KC Vojvodina, koji dodaje da Nataša uopšte ne želi da ustane iz kreveta:

– Zabrinuti su za nju, ona može da šeta, ali to ne želi. Neće čak ni na prozor da izađe- dodao je izvor.

POGLEDAJTE SLIKE OVDE

Nataša je pre dve večeri pretučena na jednoj svadbi kada je zadobila nekoliko udaraca u predelu lica. A kao glavni osumnjičeni za ovo krivično delo označen je rijaliti igrač Stefan Karić koji je i dalje u bekstvu i za kojim policija traga. Kako je za Informer izjavio Karićev otac Osman, Stefan će se sutra u pratnji advokata pojaviti u policijskoj stanici kako bi dao izjavu:

– Nisam lično imao kontakt sa Stefanom, razgovarali smo preko druga, treba danas sa advokatom da se čujem. Stefan će sutra da se javi direktno sudiji. On će otići sa advokatom verovatno tamo, ne u Beograd- kaže Osman na pitanje Informera da li je zabrinut jer se više od 24 časa nije čuo sa sinom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare