MIA PEVALA NA SVADBI NA KOJOJ JE PREBIJENA ŠAVIJA! Oglasila se Borisavljevićka, ovo kaže o SKANDALU za koji je osumnjičen Karić

Na jednoj od fotografija sa tog veselja koje su našle na mrežama, mogli su se videti i Mia Borisavljević i Aleksa Balašević.

Stefan Karić zvanično je osumnjičen za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom, koja je nakon batina na jednoj svadbi završila u bolnici.

Kontaktirali smo sa Mijom, kako bismo od nje saznali nove detalje incidenta između Šavije i Karića, ali nam je ona rekla da je na slavlje došla dosta kasnije, te da ništa nije videla.

– Mi smo tamo pevali dosta kasno, posle Đanija. To je bilo negde između ponoći i jedan sat. Čuli smo da je došlo do nekog incidenta na svadbi, ali zaista ništa nismo videli, jer smo došli dosta kasno. Svi oni koji su učestvovali u tome su već bili otišli – poručila je Mia za Kurir.

Podsetimo, Nataša Šavija nakon zverskih batina koje je dobila na svadbi kod prijatelja, trenutno boravi u bolnici pod konstantnim nadzorom lekara.

Kako je Kurir saznao od bliskog izvora policiji, zvanično osumnjičeni za ovo nedelo je Stefan Karić, za kojim se intenzivno traga dok od njega nema ni traga ni glasa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare