24 SATA NAKON AGONIJE OSMAN KARIĆ OTKRIO NOVE DETALJE: Stefan će se sutra javiti policiji i sudu…

Stefan Karić zvanično je osumnjičen za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom, koja je nakon batina završila u bolnici. Policija intenzivno traga za njim, a starleta čeka još jednu u nizu operacij

24 sata nakon vesti koja je odjeknula kao bomba, za Kurir se oglasio otac osumnjičenog, Osman Karić koji je i dalje u šoku zbog pomenute situacije.

– Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje – rekao je Osman i otkrio da li sumnja da je njegov sin mogao da počini ovakvu vrstu nedela:

– Verujte mi ja sam šokiran i dalje. On nije tako vaspitan, nije tako odrastao, ali ja sa sigurnošću ne smem ništa da kažem i tvrdim. Ne znam šta da mislim, osim da mi je mnogo žao devojke i njenih roditelja, mogu misliti kroz šta sada prolaze. Kada budem znao bar deo detalja moći ću da imam neku bolju sliku i mišljenje o svemu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare