VAŽNA OBJAVA PARTIZANA PRED DOLAZAK REALA! Ova VEST će OBRADOVATI svakog grobara!

Košarkaši Partizana u utorak (20.30) dočekuju Real Madrid u trećoj utakmici plej-ofa Evrolige.

Crno-beli su na odličnom putu da se već 2. maja negde posle 22 časa plasiraju u polufinale Evrolige, gde će im rival biti bolji iz duela Barselona – Žalgiris.

Ogromna euforija vlada uoči dolaska Reala, naročito posle nemilih scena u Madridu, kada su crno-beli slavili, ali i zbog opšte tuče na parketu ostali bez najboljih igrača.

Naime, Evroliga je donela odluku da kazni Kevina Pantera sa dve i Matijasa Lesora sa jednom utakmicom neigranja, dok je iz tabora španskog tima Gabrijel Dek zaradio takođe meč odmora, iako je učestvovao u tuči i pritom nagazio Dantea Egzuma. Tom prilikom povredio je Australijanca, čije je učešće u trećem meču veoma neizvesno.

Osim Argentinca, Real ne računa na Geršona Jabuselea koji je dobio pet susreta zabrane igranja, dok je vinovnik incidenta Serhio Ljulj prošao bez kazne!

Činjenica je da bi i stadion u Humskoj verovatno bio mali da primi sve zainteresovane za ovaj meč, pa su u taboru crno-belih realizovali zanimljivu ideju.

Naime, svim navijačima biće omogućeno da sa Partizanovih terena na Kalemegdanu uživo sa velikih ekrana prate dešavanja iz Beogradske arene, što su crno-beli potvrdili na svom Instagram profilu.

UDARNA VEST.rs

Uprkos izostanku trojice ponajboljih igrača, Partizan će sa tribina Arene imati ogromnu podršku, budući da je najveća dvorana u Beogradu odavno rasprodata.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare