SASLUŠANI NASILNICI IZ POP STOJANOVE Napali ekipu Hitne pomoći bejzbol palicama, a evo kako su se branili pred tužiocem 

Danas su pred tužiocem Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu saslušana 3 muškarca koja su u Pop Stojanovoj ulici napala ekipu Hitne pomoći.


U datim odbranama oni su delimično priznali izvršenje krivičnog dela nasilničko ponašanje, odnosno priznali su da je došlo do sukoba i fizičkog napada na ekipu Hitne pomoći.

– Tužilaštvo je stavilo sudu predlog za određivanje pritvora prema svoj trojici. U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećene, svedoke očevice, pregledaće se video nadzor kritičnog događaja, naložiće se medicinsko veštacenje radi utvrđivanja vrste i težine nastalih povreda kod oštećenih, i eventualno će se prikupiti drugi neophodni dokazi. Nakon sprovedenog dokaznog postupka, javnost ce biti obaveštena o konačnom ishodu – navodi se u saopštenju Prvog tužilaštva u Beogradu.

Podsetimo, osumnjičeni Ž. M. (25), D. M. (21) i U. B. (20) uhapšeni su pre dva dana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su taj dan u Pop Stojanovoj ulicipalicom i drvenim predmetom fizički napali lekara i vozača Hitne pomoći, koji su potom sa povredama zbrinuti u Urgentnom centru.

Podsetimo, do napada na pedijatrijsku ekipu Hitne pomoći došlo je nešto posle 17.30 časova, u Pop Stojanovoj ulici.

Lekar je nakon ušivanja glave pušten na kućno lečenje. Vozač je zadobio povredu ruke.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare