NA OVOM GRANIČNOM PRELAZU SE NAJDUŽE ČEKA! Zbog praznika gužve, naoružajte se strpljenjem!

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ apelovalo je da se pripremite i ovih prvomajskih praznika na gužvu na putevima.

Prema podacima JP „Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama širom naše zemlje nema većih zadržavanja.

Sporadično, na pojedinim deonicama auto-puta E-75 saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom, zbog radova na putu.

• Auto-put E-763, u tunelu Šarani, zbog radova na rehabilitaciji kolovoznog zastora u desnoj cevi, do 30.05.2023. g, do 17 č, saobraćaj se odvija dvosmerno u levoj cevi tunela Šarani.

• Auto-put E-75, petlja Pojate – petlja Ražanj, ka Nišu, radovi na zameni zaštitne ograde u razdelom pojasu, u desnoj kolovoznoj traci, do 31.05.2023. g. Za saobraćaj je zauzeta preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom.

• Auto-put E-75, petlja Ražanj – petlja Aleksinački Rudnici, u smeru ka Beogradu – u toku su radovi na pojačanom održavanju do 31.05.2023.g. U zoni radova, saobraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje (smer Beograd-Niš), u dužini od 4,5 km.

• Auto-put E-75, petlja Trupale – petlja Niš Jug, smer ka Vranju, radovi na rekonstrukciji mosta i zameni elastične odbojne ograde do 10.05.2023 g, do 16 č. Za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka u dužini od 1200 m.

• Auto-put E-75, u zoni petlje Trupale, smer ka Nišu, zbog radova na rekonstrukciji mosta, do 30.06.2023. g.  Saobraćaj je preusmeren iz desne kolovozne trake u levu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, i odvija se dvosmerno ponovnim preusmeravanjem vraćati u svoj redovan tok. Zbog izvođenja radova na mostu, za saobraćaj je zatvoren opštinski put ispod auto-puta, a saobraćaj se preusmerava na lokalne puteve.

Dva sata se čeka na prelazu Šid

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova na graničnim prelazima Gradina i Batrovci, na izlazima, zadržavanja za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Duže se čeka na graničnom prelazu Šid, na izlazu, gde su zadržavanja za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare