GENIJALNO! Navijači Partizana došli na IDEJU kako da „uplaše“ Real! OVO niko nije OČEKIVAO!

Partizan u trećem meču Top 8 faze Evrolige dočekuje madridski Real (utorak, 20.30) i pobeda ga deli od plasmana na Završni turnir u Kaunasu.

Što se više bliži duel, koji bi mogao crno-belima da donese odlazak na fajnal-for, raste i kreativnost kod grobara kada se radi o pozivu na navijanje.

O čemu se zapravo radi? Posle nemilih scena i brutalne tuče u Madridu, Evroliga je donela odluku po kojoj je više štete nanela Partizanu, nego Realu, iako je domaćin bio vinovnik incidenta, pa je Kevina Pantera kaznila sa dve utakmice neigranja, a Matijasa Lesora sa jednom

Da zlo bude veće po crno-bele i Dante Egzum je povređen, obzirom da ga je u tuči nagazio Gabrijel Dek koji je takođe dobio jednu utakmicu neigranja.


Nasuprot tome, najveći krivac za haos na parketu Serhio Ljulj koji je isprovocirao Pantera nesportskom ličnom greškom, izvukao se bez kazne, dok je krvnik Geršon Jabusele zaradio pet utakmica „hlađenja“. 
Budući na sramne odluke disciplinaca najelinijeg košarkaškog ranga u Evropi, trener crno-belih Željko Obradović i predsednik kluba Ostoja Mijailović pozvali su sve kojima je Partizan u srcu na sportsko i korektno navijanje. Direktor Beogradske arene Goran Grbović otkrio je da će i najmanji incident označiti pražnjenje cele hale, što bi bilo veoma pogubno za domaćina.


Zato su navijači kluba iz Humske došli na ideje kako da „uplaše“ Real i prenesu sjajnu atmosferu sa tribina. U moru predloga našla se i „gromoglasna tišina“.

Preciznije, budući da su svi rivali osetili pakao buke u grotlu Arene, navijači crno-belih veruju da je sada vreme za „šok“.

– U potpunosti podržavam ideju GROMOGLASNE tišine na prozivci igrača Reala. Ionako će biti podeljene crne majice svima… Crno + muk i gaće će im same spasti. A nakon toga, probinaje svih decibila – napisao je jedan od navijača Partizana.

Ostali smatraju da bi mogao da se napravi i pano sa slikom velike metle, koja simbolizuje „čišćenje“ i maksimalan trijumf od 3:0 u seriji Top 8 faze.

Još uvek se ne zna koju će taktiku navijači crno-belih primeniti, ali će je sigurno smisliti do utorka (20.30) kada se igra utakmica između Partizana i najtrofejnijeg evropskog kluba Reala.

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare