Šta sad ovo znači Realu sa Tavaresom, samo su poslali „poruku straha“ Partizanu?!

Između evroligaških mečeva sa Partizanom, košarkaši Real Madrida imaju obaveze u ACB ligi, u okviru koje u nedelju igraju protiv Saragose. Ova utakmica se sa velikom pažnjom prati u Srbiji, a prizor pored terena je zbunio mnoge.

Valter Tavares, jedan od ključnih igrača Madriđana, koji se povredio tokom prve utakmice četvrtfinalne serije protiv Partizana, u utorak je malo vremena proveo na parketu tokom drugog poluvremena, dok u četvrtak uopšte nije igrao.

Ostalo je pitanje da li će igrač sa Zelenortskih ostrva do narednog utorka da se oporavi i da se nađe u sastavu za meč u Beogradu, što bi bila značajna pomoć za ekipu Matea Ćusa.

On nije bio u rosteru za utakmicu protiv Saragose, kao ni Mario Hezonja i Fabijen Kozer, iako je prethodno trenirao, usprkos tome je bio na zagrevanju.

Jasno je da je Tavares još rovit, ali se postavlja pitanje šta je ovim potezom želeo da postigne šef stručnog štaba Madriđana. Pretpostavlja se da ga Ćus danas nije izvodio na teren kako bi ga sačuvao i što bolje pripremio za utorak, kada je Realu „biti ili ne biti“, pošto crno-beli vode sa 2:0 u seriji.

Za izabranike Željka Obradovića bi njegov povratak bio dodatni problem, pošto su posle tuče u poslednjim trenucima drugog meča u Madridu Matijas Lesor i Kevin Panter suspendovani, prvi na jednu, drugi na dve utakmice, pa će tim biti značajno oslabljen. Osim njih, kažnjeni su i Gabrijel Dek i Geršon Jabusele iz Reala, Argentinac će morati da propusti jedan meč, a Francuz pet,.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare