KRITIČNA SITUACIJA! Rusima na Krimu poslato ZASTRAŠUJUĆE upozorenje! „Bežite što dalje, kazna će biti…“ 

Ukrajinska vojna obaveštajna služba pozvala je stanovnike Krima da se drže dalje od vojnih objekata nakon što je napad dronom izazvao veliki požar na skladištu goriva u gradu Sevastopolju na Krimu.

Andrij Jusov, portparol ukrajinske vojne obaveštajne službe, nije rekao da je Ukrajina izvela napad dronom na rusko skladište goriva na Krimu, ali je rekao da je požar u Sevastopolju „Božja kazna, posebno za civile ubijene u Umanu“.

Jusov je mislio na nedavni ruski raketni napad na devetospratnicu u ukrajinskom gradu Umanu, u kojem su poginula najmanje 23 civila.

– Kazna će biti dugotrajna. Ne zadržavajte se u blizini vojnih objekata na Krimu. Savetujemo svim stanovnicima privremeno okupiranog Krima da se u bliskoj budućnosti ne zadržavaju u blizini vojnih objekata ili objekata koje koristi vojska agresora –rekao je on u intervjuu ukrajinskim medijima, prenosi Informer.

Jusov je tvrdio da je u požaru na Krimu uništeno više od 10 rezervoara za gorivo kapaciteta 40.000 tona. Prema njegovim rečima, to je bilo gorivo namenjeno ruskoj crnomorskoj floti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare