VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ! Pogledajte šta su vam zvezde pripremile na polju emocija: Evo koga očekuje vrtoglavi rolerkoster! 

Novi mesec je pred nama, a sa njim dolaze nove avanture, posebno na planu ljubavi. Dok će neki uploviti u nove afere i veze, drugi će se vratiti sebi i početi da shvataju svoje potrebe. Pogledajte šta su zvezde pripremile za vaš horoskopski znak.

Ovan

Vreme je da se pripremite za neka zaista zanimljiva iznenađenja. Imaćete mnogo koristi od pozitivne energije zvezda i biće još lepših prilika da svoj ljubavni život dovedete u red. Ako ste već u vezi, sada je vaša šansa da je podignete na viši nivo. Ako ste slobodni, možete upoznati osobu koja će vas naučiti što znači istinski voleti.

Bik

Jeste li spremni za poseban mesec? Evo još nekoliko magičnih nedelja za vas. Otvorite svoje srce i dozvolite pravoj ljubavi da vam pokaže koliko je vaš život lep. Izađite iz svoje zone komfora i uživajte u prilikama koje vam se pružaju. Imate priliku da stvorite uspomene koje će vam zauvek ostati u duši… i to nećete raditi sami, već sa životnim partnerom.

Blizanci

U maju želite da naučite neke važne lekcije o ljudskim odnosima, a ovde ne mislimo samo na romantične veze, već na sve odnose koje imate s onima do kojih vam je stalo. Možda ćete doživeti uspone i padove koji će vam pomoći da rastete i više cenite one koje su bezuslovno pored vas. Ako ste slobodni, budite strpljivi. Uskoro možete upoznati nekoga zaista posebnog.

Rak

Mesec maj donosi vam mnogo lepih iznenađenja na ljubavnom planu. Moraćete da se suočite sa zanimljivim izazovima kako biste uživali u radosti novih početaka i kako biste tokom ovog perioda dobili ono što želite od svog ljubavnog života. U svakom poglavlju morate imati pozitivan stav za svoje dobro. Izađite iz svoje zone komfora i oslobodite se negativnih misli. Vreme je da se zaista živi u punom zamahu ljubavi.

Lav

Vreme je da izlečite sve rane koje su ostale iz prošlosti. Zvezde vam nude mogućnost novog početka, morate se odvojiti od svega što je bilo, prihvatiti svoju sudbinu i početi ispočetka. Ne ostajte tamo gde nema ničega osim bola i tuge. Vodite računa o sebi i volite se bezuslovno i videćete kako će sve imati smisla. A kada budete spremni, volite ponovo bez straha.

Devica

U maju ćete morati uložiti više truda u svom životu, posebno na sentimentalnom nivou. Moguće je da ste u rutini koju možda trebate malo razbiti. Zato je važno da počnete da budete prisutni u sadašnjem trenutku, radite na odnosu koji imate, radite više stvari zajedno i oslobodite se ovog poglavlja koje vas razdvaja.

Vaga

Mesec maj je povoljan za vas, drage Vage. Imaćete dosta zanimljivih prilika na ljubavnom planu. Prema zvezdama, izgleda da se stvari smiruju u partnerskim odnosima – imate priliku da napravite veliki korak ako osećate da ste zaista spremni. Ako ste slobodni, može se pojaviti zaista posebna osoba. Pokažite da ste spremni voleti.

Škorpija

U maju morate se više posvetiti ako želite da veza s partnerom bude ozbiljna i dugotrajna. Oslobodite se straha da budete s nekim, odbacite maske i uživajte u onome što živite, nemojte upoređivati ono što imate s onim što ste imali u prošlosti. Sada je sve drugačije. Otvorite svoje srce i idite u nepoznato, uživajući u ljubavnom putovanju na koje idete sa zaista posebnom osobom.

Strelac

Maj će biti sjajan mesec s obiljem blagostanja i napretkom u vašem životu. Imaćete niz trenutaka kada ćete osetiti i osvestiti koliko ste zapravo sretna osoba. Vaš ljubavni život će se tokom ovog perioda mnogo promeniti, a vi ćete u potpunosti uživati u svemu što doživite. Zvezde su s vama i pokazuju vam svoje planove.

Jarac

Poslednji mesec proleća ima mnogo toga da ponudi, zato otvorite svoju dušu i uživajte u ovom uzbudljivom putovanju. Na ljubavnom planu, očekuju vas neočekivane promene koje mogu preokrenuti vaše planove naglavačke. Nemojte paničiti, sve je neophodno da biste bili tamo gdje vam je suđeno. Pratite put kojim vas život vodi i verujte u ljubav.

Vodolija

Mesec maj doneće niz lepih i važnih promena u vašem ljubavnom životu. Vaš odnos s partnerom može se pretvoriti u nešto zaista posebno ako ste se oboje spremni da se otvorite i budete iskreni jedno prema drugom. Ako ste slobodni, uskoro će se stvari promeniti. Mogući su zanimljivi planovi do kraja meseca.

Ribe

Jeste li spremni za novi početak? Vreme je da prošlost ostavite iza sebe i počnete ispočetka. Ovo je vaša šansa za prelepo, posebno novo poglavlje, puno emocija i lepih osećanja. Prelazak iz aprila u maj doneće sreću i prosperitet na ljubavnom planu. Otvorite svoju dušu i dozvolite pravoj ljubavi da preplavi vaše srce i pokaže vam koliko je lepo voleti.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare