„Nesportsko ponašanje mora biti kažnjeno“: Oglasio se Ostoja Mijailović

Ostoja Mijailović, prvi čovek Partizana, je poslao poruku navijačima u kojoj je izneo svoje mišljenje o događaju koji je doveo do prekida druge utakmice Top 8 serije sa Real Madridom u Madridu.

U tom trenutku, Partizan je vodio sa 2-0 u seriji protiv Real Madrida, a u trenutku prekida, izabranici Željka Obradovića su bili u vodstvu. 

Incident se dogodio nakon koškanja između Serhija Ljulja i Kevina Pantera, nakon čega je usledila tuča.

– Moram da kažem, Real je jedan od šest klubova koji je glasao da Partizan igra Evroligu. To nećemo nikada zaboraviti Realu, kao ni ostalim klubovima koji su glasali za nas. Željko je sa Realom osvojio jednu titulu Evrolige. Ova situacija, nesportsko ponašanje mora biti kažnjeno. Klubovi moraju da plate. Savet je da se ovakve stvari ne dešavaju, nekima mogu životi, karijere da budu ugroženi. Igrači su borci, daju sve od sebe. To je trenutak koji se dogodi, a svima bude kasnije žao. To se dogodilo u 10 sekundi. To je greška aktera, učesnika. To ne sme da se događa. Od strane Reala smo bili jako dobro dočekani u Madridu, rekao je Mijailović.

Sankcije su izrečene glavnim igračima koji su učestvovali u incidentu. Kevin Panter će propustiti naredne dve utakmice koje Partizan igra u Evroligi, dok će Matijas Lesor propustiti jednu utakmicu. Sa druge strane, Geršon Jabusele je suspendovan na pet utakmica, dok je Gabrijel Dek kažnjen samo jednom utakmicom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare