KOMŠIJA UBIO PET LJUDI, UKLJUČUJUĆI I OSMOGODIŠNJE DETE! Izrešetao ih jer su tražili da prestane da puca po dvorištu! 

Pet osoba je ubijeno, uključujući osmogodišnje dete, kada je čovek u američkoj državi Teksas pucao iz puške na svoje komšije, nakon što su ga oni zamolili da prestane da ispaljuje metke u svom dvorištu jer pokušavaju da spavaju!

Šerif okruga San Hasinto, Greg Kepers rekao je da vlasti i dalje tragaju za 39-godišnjim osumnjičenim nakon pucnjave koja se dogodila tokom noći u gradu Klivlendu, oko 72 kilometra severno od Hjustona, preneo je AP.

Kepers je naveo da je u kući bilo 10 ljudi i da niko drugi nije povređen. Rekao je da su dve žrtve, za koje se pretpostavlja da su iz Hondurasa, pronađene kako leže preko dvoje dece u pokušaju da ih zaštite. 

Tri osobe su poginule, a jedna je povređena u pucnjavi u kući na severoistoku Filadelfije u američkoj državi Pensilvaniji, saopštile su vlasti. 

Policija je saopštila da su žrtve ubijene u petak i da su imale između 15 i 20 godina, kao i da su privedene najmanje dve osobe, preneo je AP. Policija je navela da je još jedan povređeni 16-godišnji mladić stigao automobilom u bolnicu.

SAD je od početka ove godine bilo više od 160 masovnih pucnjava, a u 17 masovnih ubistava koja su se desila do 21. aprila ove godine poginulo je 88 ljudi. Isti broj ubistava u istom vremenskom periodu zabeležen je u SAD jedino još 2009. godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare