VELIKI Željko Obradović najveći: „Ovo je moja molba za navijače Partizana pred dolazak Reala u Beograd“

Trener Partizana Željko Obradović obratio se srpskim novinarima nakon haosa koji se dogodio u završnici utakmice u Madridu, gde je došlo do opšte tuče igrača Reala i Partizana, posle čega je i prekinut meč.

Epilog je teška povreda Dantea Eksuma, posle uličarskog zahvata Jabuselea. Partizanov košarkaš je na štakama izašao iz hale, a kako je za Telegraf ekskluzivno rekao doktor Moma Jakovljević, u pitanju je kidanje tetive i teža povreda, a verovatno i teže odsustvo sa terena.

Ali, i posle svega ovoga, trener Partizana gospodski spušta tenzije, svestan da će Grobari želeti da naprave pakao igračima Reala u Areni.

Još jednom je pokazao zašto je najveći ikada kao trener u Evropi, ali i zašto je najveći kada su u pitanju dešavanja van terena.

– Šta se desilo na kraju. Treba početi od toga ko je počeo i kako je počelo. Pravila igre kažu da čim neko uđe sa klupe, kada prekorači liniju terena istog momenta je suspendovan. Sudije su donele odluku kakvu su doneli. Ovim rezultatom se registrovala utakmica. 

– Šta bih ja voleo, da naši navijači shvate da je ovo deo sporta, igrači su pričali između sebe i na tome treba da se završi. Mi smo u ove dve utakmice naišli na fenomenalno gostoprimstvo Reala. Ovde su svi to osetili, verujem i svi vi koji ste ovde. Mislim da i mi u Beogradu to treba da uzvratimo, da se nijedan igrač, član stručnog štaba ili navijač Reala ne oseća neprijatno, nego da iz Beograda pošaljemo sliku kakva je uvek bila na našim utakmicama. Ponavljaću to do utakmice, i želim da pre utakmice pričamo samo o utakmici, prenosi Telegraf.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare