„Srbin je na čelu Evrolige, to mi se ne dopada“: Počele teorije zavere u krugovima Real Madrida 

Evroliga bi svakog trenutka trebalo da saopšti kazne za košarkaše Reala i Partizana zbog masovne tuče u finišu drugog meča četvrtfinalne serije u Madridu, a u isčekivanju konačne odluke počele su teorije zavere u krugovima poraženog kluba.

Partizan s 2:0 u pobedama isčekuje treći meč u Beogradu, a upravo ova činjenica i haos od sinoć bile su teme podkasta specijalizovanog košarkaškog sajta „Basket njuz“, gde su novinari tog portala raspravljali o tome šta se dešavalo:

„Mislim da je Kevin Panter zakačio Džanana Musu… Nije ga udario, ali ga je zakačio. Možda je i Egzumovo ponašanje bilo nepotrebno. Kao navijač sam najviše ljut na Serhija Ljulja. Kevin Panter ga nije provocirao, samo je driblao loptu. Pa da neko tog igračkog kalibra i takvog iskustva uradi kao što je uradio Ljulj, to je neverovatno i potpuno nepotrebno. Ok, bar se izvinio jutros, ali se možda očekivalo i da se izvini ranije. On treba da bude kažnjen, ne kao Geršon Jabusele, ali nešto poput Kevina Pantera i Matijasa Lesora“, istakao je novinar Donatas Urbonas, pise Blic.

U nastavku podkasta specijalizovanog sajta „Basket njuz“ Urbonas se dotakao teorija zavera, te je pomenuo „lobiranje protiv Reala“:

„Sledi interesantan proces, lobiranja sa svih strana. Koliko sam čuo, Real nije u najboljim odnosima sa sadašnjim rukovodstvom Evrolige, a novi predsednik je Srbin (Dejan Bodirigoa, prim.aut). U ovoj priči je srpski Partizan… Ovo je deo priče koji mi se ne dopada“, istakao je ovaj novinar, a kada je njegov kolega rekao da „tome ne bi pridavao značaj“, on se nadovezao i odgovorio mu: „Ja samo pominjem šta bi moglo da bude u igri!“

Evroliga je sinoć registrovala pobedu Prtizana iako je zbog tuče meč prekinut 100 sekundi pre kraja pri rezultatu 80:95. Sinoć je saopšteno i da će kazne uslediti u roku od 24 sata, pa to znači da se očekuju svakog trenutka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare