ON JE UHAPŠEN SA 12 KILOGRAMA ČISTOG KOKAINA! Konobarisanje koristio za prodaju droge, na paketima specifična poruka! 

U velikoj akciji policije u Zemunu na delu su uhapšena dva narko dilera i to baš u trenutku kada su jedan drugome isporučivali četiri kilograma čistog kokaina.

Pretresom njihovih automobila u istoj akciji pronađeno je još osam kilograma kokaina presovanog u paketima na kojima je na latinskom pisalo  „Alea iacta est“(Kocka je bačena). Uhapšeni dileri su bili potpuno zatečeni akcijom te nisu pružali nikakav otpor.

Uspešnu akciju policije pozdravilo je i Udruženje građana Svetio Sava, u svom radu posvećeno borbi protiv narkotika i narko duilera. Štaviše oni su otišli i korak dalje, ukazujući posebno na jednog od uhapšenih.


  – Miloš Ž. (31) zvani Divljak iz Šopića, u poslednjih godinu dana je jedan od aktivnijih narko dilera kokainom u Lazarevcu. Više godina je radio kao konobar u lazarevačkim lokalima iz kojih je istovremeno prodavao kokain. Uhapšen je sa 12 kilograma te droge – piše u objavi Udruženja građana Sveti Sava na društvenim mrežama uz fotografiju uhapšenog, prenosi Informer.

Nakon hapšenja Milošu Ž. i Nikoli M. određen je pritvor do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni u tužilaštvo na saslušanje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare