Prve reči Željka Obradovića posle haosa u Madridu: „Ne mogu da verujem…“

Nečuvena situacija u Evroligi na drugom meču TOP 8 je viđena između Reala i Partizana. Crno-beli su slavili i napravili i drugi brejk, ali pošto je viđena tuča i prekid meča. Na kraju su slavili sa 95:80, ali će meč ostati u senci haosa i povrede Dantea Eksuma.

Australijanac je nagrabusio ni kriv ni dužan, a nesportski i krajnje mučki, s leđa, udario ga je Žeršon Jabusele. Prema prvim informacijama do kojih je došao Telegraf, Eksumu je pukla tetiva na prstu noge, te će morati na štakama za Beograd, a ostavlja se pitanje – u kakvom će stanju ostati ovaj košarkaš.

Posle meča je govorio Željko Obradović, trener Partizana, koji je blago rečeno ostao užasnut čitavom situacijom.

– Postoji video i svi će videti kako je počelo, igrači su nakon toga pričali, došlo se do toga, to su nervi, šta god da kažete, ali ne verujem da se ovo desilo i to je kraj priče. Ne moramo da pričamo dalje o tome – rekao je Željko Obradović, koji je i sam rekao da ne zna šta je sa Danteom u ovom trenutku.

– Ne znam, izgleda loše, ne znam kako će biti, proverićemo sutra, imao je bol u nozi, tako da videćemo, moramo da proverimo da bismo razumeli šta je sa Eksumom – nastavio je Željko Obradović.


Šta je dovelo do tuče? 

 – Emocije. Mora da se vidi ko je počeo i zbog čega. Moraju da se kontrolišu emocije. Desilo šta se desilo. Videli smo u prošlosti mnogo primera, možda ne baš ovako sličnih, ali kao što sam rekao pokušaću sve da rešim. Već sam pričao sa igračima. Emocije moraju da se kontrolišu i to je važno. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare