EVO KO SU UHAPŠENI SA 12 KILOGRAMA KOKAINA! Droga vredna pola miliona evra, na paketima stoji natpis:“KOCKA JE BAČENA“ (FOTO) 

Inspektori Uprave kriminalističke policije zaplenili su juče 12 kilograma čistog kokaina i uhapsili narko-dilere Miloša Ž. (31) iz Beograda i Nikolu M. (37) iz Lazarevca!

Prema nezvaničnim informacijama akcija hapšenja odigrala se u Zemunu, a dvojica osumnjičenih muškaraca zatečena su prilikom primopredaje narkotika.

– Navodno dvojica osumnjičenih su se po prethodnom dogovoru našla u jednoj ulici u Zemunu. Miloš Ž. je na primopredaju došao „golfom“ i nakon što je predao Nikoli M. četiri kilograma kokaina i uzeo novac, iz šteka su izleteli inspektori kriminalističke policije i uhapsili ih na delu – navodi dobro obavešten izvor iz istrage, prenosi Informer.

Prema njegovim rečima dvojia osumnjičenih bili su potpuno zatečeni i nisu pružali otpor.

– Bukvalno nisu znali šta ih je snašlo. Samo su stavili ruke na leđa nakon čega su im stavljene lisice. U torbi koju je Nikola M. imao kod sebe pronađeno je četiri kilograma belog praha, a detaljnim pretresom automobila kojim je upravljao Miloš Ž., u specijalno izrađenim šupljinama, pronađeno je još osam kilograma kokaina – napominje on.

Ističe kako su oba osumnjičena praćena danima i kako je akcija detaljno pripremana.

– Nije smelo ništa da se prepusti slučaju kako bi se dileri uhapsili na delu. Droga je nakon akcije zaplenjena i odvezena u jedan policijski depo nakon čega će biti uništena u skladu sa propisima. Automobil kojim je upravljao Miloš Ž. odvežen je na detaljan pretres kako bi se utvrdilo da li je korišćen u još nekim krivičnim delima – kaže on.

Nakon hapšenja Milošu Ž. i Nikoli M. određen je pritvor do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni u tužilaštvo na saslušanje.

Sagovornik Informera napominje kako se sumnja da obojica dilera rade za neku organizovaniju ekipu i to će biti predmet dalje istrage. 

Inače zaplenjeni kokain na uličnom tržištu vredi više od pola miliona evra. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare