UŽASAVAJUĆA SCENA! Kamera zabeležila JEZIVU POGIBIJU mladog profesora matematike kod Travnika PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI (VIDEO)

Teška saobraćajna nesreća u kojoj jenastradao mladi profesor matematikedogodila se jutros oko sedam sati u mestu Turbe kod Travnika.

U saobraćajnoj nesreći koja se desila na magistralnom putu M-5 učestvovala su dva vozila.

– U nesreći su učestvovali autobus marke „mercedes“ kojim je upravljao Z.M. (65) iz Travnika i putničko motorno vozilo marke „škoda“ kojim je upravljao M.Č. (26) iz Travnika. Vozač „škode“ je nastradao na mestu dok su četiri putnika iz autobusa zadobila lakše telesne povrede – saopšteno je iz MUP-a SBK.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak stravičnog događaja. Na snimku se vidi kako vozač automobila gubi kontrolu nad vozilom i prelazi u suprotnu traku gde se direktno sudara sa autobusom.

Lokalni mediji prenose da je u saobraćajnoj nesreći nastradao profesor matematike i informatike u Osnovnoj školi „Vitovlje“ Mirnes Čurić.

Od njega su se oprostili i iz kolektiva škole.

– Molimo Boga da se smiluje njegovoj plemenitoj duši, a da porodici, radnim kolegama i prijateljima olakša bol zbog gubitka člana porodice i člana školske zajednice – navodi se u saopštenju.

Škola je sutra proglasila dan žalosti te će časovi biti skraćeni na 30 minuta. Knjiga žalosti će biti postavljena u prostorijama škole od 8 do 15 sati.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare