SESTRA MLADIĆA IZ ČAČKA POTVRDILA SUMNJE: Njegovo telo pronađeno u šumi u Sremčici

U beogradskom naselju Sremčica, u Lipovačkoj šumi pronađeno je telo S.J., čiji nestanak je porodica prijavila u ponedeljak.

Kako saznaje Kurir, on je pronađen obešen. Mladić koji je poreklom Čačanin poslednji put se čuo sa majkom tog dana pre podne rekavši joj da ide da registruje automobil. Majka se sa njim čula još jednom, kada joj je kazao da je taj posao obavio, i nakon 13.30 mu se gubi svaki trag.

– Njegov automobil je pronađen u Sremčici na okretnici autobusa 511 uz sam rub Lipovačke šume, a automobil kome je to bio poslednji dan za registraciju nije registovan – rekla je njegova rođena sestra Ivona.

Te večeri oko 22 sata porodica je prijavila policiji njegov nestanak. Signal njegovog telefona je poslednji put lociran na oko četiri km dalje od auta, u samoj šumi. Utvrđeno je da je poslednji put telefon bio u funkciji u utorak ujutru u 10 časova, ali telefon nije pronađen.

Inače, on je rodom iz Čačka, a radio je kao diplomirani građevinski inženjer poslove u svojoj struci. Živeo je u Beogradu sa sestrom i majkom.

– Danas oko 12 časova u Lipovačkim šumama u Sremčići pronađeno je telo mladića čiji je nestanak prijavljen. Nakon pretrage terena, on je pronađen obešen – rekao je naš izvor iz istrage.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare