Ubio ženu i sina (2), pa dečakovo telo bacio u jezero da ga pojedu aligatori: Jeziv zločin na Floridi 

Detetov otac, Tomas Mozli (21), optužen je po dve tačke za ubistvo prvog stepena zbog smrti sina i dečakove majke, Pašune Džefri (20), saopštila je policija.

Mališana sa Floride, koji je prošlog meseca pronađen u čeljusti aligatora, udavio je njegov otac, saopštila je policija u ponedeljak.

Utvrđeno je da je uzrok smrti dvogodišnjeg Tejlena Mozlija utapanje, saopštila je policija Sankt Peterburga na Floridi. Kako se navodi u saopštenju, utapanje je potvrdio lekar iz okruga Pajnelas. Detetov otac, Tomas Mozli (21), optužen je po dve tačke za ubistvo prvog stepena zbog smrti sina i dečakove majke, Pašune Džefri (20), saopštila je policija.

Portparol policije rekao je u ponedeljak da je Mozli svog sina bacio u jezero Mađore, u kom je kasnije dete pronađeno u ustima aligatora.

Kancelarija tužioca 6. sudskog okruga saopštila je da, iako je uzrok smrti deteta objavljen u medijima, ta kancelarija nije dobila kompletan izveštaj obdukcije.

„Istraga s obe strane je u toku i nastavljamo da primamo i procenjujemo sve informacije koje smo dobili“, navodi se u saopštenju kancelarije.

Tejlenovo telo pronađeno je 31. marta u jezeru Mađore. Detektiv je pucao u aligatora i ubio ga, rekao je šef policije Entoni Holovej.

Tejlen je nestao 30. marta, kada je Pašuna Džefri pronađena ubijena u svom stanu, saopštila je policija. Bila je izbodena više puta, rekao je Holovej.

Jezero Mađore je skoro 18 kilometara udaljeno od stana njegove majke, saopštila je policija.

Potraga za dečakom uključivala je pse, dron i federalne i državne agencije za sprovođenje zakona.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare