STRAH IM JE UŠAO U KOSTI! Real želeo da pomeri meč sa Partizanom – razlog je BIZARAN, a evo zbog čega Španci kukaju na sve strane! 

Košarkaši madridskog Reala i Partizana sastaće se u utorak u prvom meču TOP 8 faze Evrolige, a španski tim se već sada žali zbog umora.

Problem je u tome što je Real u nedelju odigrao meč sa Huventudom u okviru ACB lige, a utakmica sa Partizanom je na programu već u utorak od 20 sati i 45 minuta.

Zbog toga, Španci ističu da beogradski klub ima više vremena za odmor od Reala, pa su zbog toga pokušali da pomere obe utakmice, ali im namera u tome nije uspela.

„Utakmice su jedna za drugom i praktično nema vremena za oporavak. Imamo veoma važne mečeve u kratkom vremenskom razmaku. Zbog toga u svaki od tih duela moramo da ulazimo oprezno, sve ovo je veliki ispit za nas“, rekao je Ćus Mateo, strateg „kraljevskog kluba“.

Međutim, zbog TV prava su pokušaji odlaganja odbijeni, verovali su svi u Realu da će uspeti da nagovore ACB ligu ili Evroligu, ali njihovi predlozi su odbijeni.

Španska „Marka“ piše da je Real kontaktirao čelnike oba takmičenja i pokušao je da pomeri meč. Najpre su želeli da sa Huventudom utakmicu igraju u subotu, a onda su želeli da meč sa Partizanom pomere za sredu kada su dobili negativan odgovor od ACB lige.

Zbog TV prenosa to nije moguće. „DAZN“, koji radi prenose u Španiji želi da Real Barselona igraju svoje utakmice različitim danima, a Barsa nije želela da Realu izađe u susret i da eventualno pristane na zamenu termina.

„Od osam timova koji igraju u četvrtfinalu Real će biti najumjorniji od svih“, piše u tekstu „Marke“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare