Realova rampa navijačima Partizana! Dali samo 120 ulaznica i zabranili kupovinu iz Srbije – ali sada POSTOJI JOŠ JEDAN NAČIN

Košarkaši Partizana su izborili plasman u Top osam Evrolige, a ukoliko žele da nastave put ka Fajnal foru moraće da izađu na kraj sa moćnim madridskim Realom.

Velika euforija vlada među pristalicama Parnog valjka, ali će samo mali broj njih moći da pruži podršku pulenima Željka Obradovića na prve dve utakmice koje se igraju u Španiji. Udaljenost i sve ostalo ne predstavljaju problem pred mečeve ovakvog značaja, kakav zapravo jeste nemogućnost da se dođe do ulaznica.

Prvi je duel u Španiji zakazan za večeras u 20 sati i 45 minuta, dok će se dve ekipe na istom mestu naći i za dva dana, u identičnom terminu. Kako se serija igra na tri pobede, crno-belima bi od značaja bilo da u Madridu ostvare što je mogući rezultat. U tom bi im pogledu i te kako značio huk sa tribina, ali su navijači Partizana koji žele da uživo bodre svoje miljenike, naišli na veliki problem.

Delu onih koji su pokušali da do karata dođu onlajn kupovinom, to nije pošlo za rukom zbog toga što platni servis nije prihvatio rezervacije sa kreditnim karticama koje su iz Srbije. Partizan je pre toga od Reala zatražio da za gostujuće navijače obezbedi nešto veći broj karata, ali je na takvu molbu iz Beograda kraljevski klub odgovorio sa svega 120 ulaznica namenjenih za navijače crno-belih.

Ovakav je razvoj doveo do toga da deo navijača odustane od pokušaja da se nađe na tribinama dvorane, premda sada postoji još jedna mogućnost, doduše dosta skuplja, da se do karata dođe. Naime, deo karata za treći prsten „Vizink centra“ prodavan po ceni od 30 evra, koliko su iznosile u slobodnoj kupovini, završio je kod preprodavaca koji za ovaj komad hartije sada traže gotovo četiri puta više, 116 evra.

Jasno je da će tako nešto moći da priušte samo oni najuporniji, ali i oni sa nešto dubljim džepom, premda nema dileme da će svaka podrška timu biti od velikog značaja protiv moćnog rivala. Eventulna pobeda u Madridu značila bi i korak bliže Fajnal foru i većim šansama kada serije stigne u Beograd. Treći meč je na programu u Beograd, drugog maja (21.05), dok se eventuala četvrta utakmica igra takođe u hali na Novom Beogradu (drugi maj, 20.30), a potencijalna majstorica u Madridu (deveti ili deseti maj).

Imaće, dakle, navijači Parnog valjka šansu da naprave još jednom dobru atmosferu na evroligaškim mečevima, a upravo su oni sa 302.302 navijača ove sezone postavili rekord po broju gledalaca u elitnom takmičenju. Prosek Partizana je 17.782 gledalaca ove sezone u Evroligi, najmanje ih je bilo protiv Efesa (13.776), a najviše baš protiv Reala (20.061) kada je i postavljen rekord.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare