„TI ĆEŠ BITI ŽRTVA, A JA MONSTRUM I PODELIĆEMO NOVAC“ Zvezdan sklonio bubice, pa skovao plan sa Anđelom kako da ona pobedi u Zadruzi 6: „SPAVAĆU SA MAJOM“ 

Učesnica rijalitija Zadruga, Anđela Đuričić ne prestaje da šokira javnost svojim slobodnim ponašanjem, a njen 22 godine stariji dečko Zvezdan Slavnić prevario ju je pre neki dan sa starletom Majom Marinković, nakon čega je onda doživela nervni slom.

Zvezdan Slavnić takođe ne prestaje da intrigira svojim bahatim i agresivnim ponašanjem, a naročito prema svojoj bivšoj partnerki Ani Ćurčić, koju je između ostalog prevario sa Anđelom.

Međutim, sada su se na društvenim mrežama pojavile razne spekulacije fanova da je zapravo ulazak Zvezdana u odnos sa Majom Marinković deo njegovog plana, kako bi od Anđele napravio žrtvu.

U prilog tome govori i situacija u kojoj je i sama aktuelna učesnica Zadruge Valentina Stanković predvidela celokupnu situaciju.

Ona je jednom prilikom u razgovoru sa Aleksandrom otkrila da će Anđela biti pobednica šeste sezone Zadruge. Kako je Valentina navela, Anđela će ispasti žrtva jer će se Zvezdan Slavnić smuvati sa Majom Marinković, što se i dogodilo.

– Prva će biti, to ti garantujem. Zvezdan će da se smuva sa Majom Marinković za mesec i po dana, ona će biti prva kao žrtva – rekla je Valentina nedavno.

A sada je kako „Republika“ prenosi Zvezdan plan skovao sa svojom ljubavnicom kako bi od nje napravio žrtvu, a u međuvremenu je spustio i loptu sa Anom Ćurčić, kako bi joj osujetio moguću pobedu.

– Roditelji su te napustili, Ana juri ka pobedi. Spavaću sa Majom, prevariću te, ali neću ulaziti u vezu sa njom. Spustiću loptu sa Anom kako bih je ukanalio, jer joj niko posle toga neće verovati. Ti ćeš ispasti žrtva, a ja monstrum i odnećeš pobedu i podelićemo novac i nastaviti vezu posle „Zadruge“. Svi planovi i dalje stoje, a porodica će da se sažali na tebe i da ti pošalje čestitku za Matorin rođendan – pričao je Zvezdan Anđeli bez bubica, prenosi „Republika“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare