POGINUO ZBOG SELFIJA! Momačko veče se pretvorilo u tragediju: Lazar hteo da se fotografiše sa Petrovaradinske tvrđave, izgubio ravnotežu pa povukao i druga u provaliju

Mladić koji je sinoć pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave i poginuo na licu mesta identifikovan je kao Lazar Đ. (30) iz Paraćina, dok je Stefan Lj. (30) povređen i, kako saznaje „Blic“, on se nalazi u teškom stanju, ali je trenutno stabilno.

Kako saznajemo, tokom dosadašnje istrage je utvrđeno da je bilo organizovano momačko veče. Jedan od muškaraca je na bedemu tvrđave hteo da fotografiše ili uradi selfi, izgubio ravnotežu, uhvatio se mahinalno za muškarca koji je bio pored njega, povukao ga i zajedno su pali sa tvrđave, saznaje „Blic“ iz izvora bliskih istrazi.

Još se ispituju sve okolnosti slučaja sa tragičnim posledicama.

Povređeni mladić stabilno

Što se povređenog pacijenta tiče, kako „Blic“ saznaje iz Kliničkog centra Vojvodine, pacijent Stefan Lj. primljen je na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju KCV sa teškim politraumatskim povredama, dominantno kičmenog stuba i grudnog koša. 

Nakon inicijalne dijagnostike i urgentnog zbrinjavanja pacijent je teškog, ali stabilnog opšteg stanja.

Podsetimo, dvojica muškaraca iz Paraćina stara 30 godina pala su jutros oko pet sati sa bedema Petrovaradinske tvrđave, potvrđeno je za „Blic“.

Novosadska Hitna pomoć je po pozivu policije intervenisala, jedan muškarac je zatečen bez znakova života i pokušana je reanimacija, ali uprkos naporima lekara, on je preminuo.

Kako za „Blic“ kaže doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić, drugi muškarac je u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare